14   35
2   35
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23

Bästa julklappen för hon som älskar skönhet


Inlägget är reklam för Åhlens.se och innehåller annonslänkar

Jag har verkligen hamnat i en skönhetsbubbla och detta kan vara något av de bästa jag har köpt. Estree Lauder DayWear Skincare Set är en skönhetsbox som alla skönhetsjunkies behöver. Boxen innehåller fyra produkter som jag är helt säker på att du kommer älska precis lika mycket som jag. Boxen har ett värde på 1130 kronor men du betalar endast 575 kronor.

Perfectly Clean Foam Cleanser/Purifying Mask

En koncentrerad rengöring som snabbt skummar upp till ett rikligt lödder. Jag upplever denna lite tyngre än andra rengöringsprodukter. Förmodligen för att det är en cleanser och purifying mask i en och samma produkt. Den rengör riktigt bra och har en behaglig doft som jag upplever som lugnande. Produkten i boxen är på 30 ml men produkten som jag länkar till innehåller 150 ml.

DayWear Eye Cooling Gel Creme

Känn en svalkande fuktsensation. Fräschar direkt upp ögonen med gurkextrakt och DayWears Super Anti-Oxidant Complex håller ögonen pigga och fräscha hela dagen. Ljusar upp och minskar svullnader: minimerar mörka ringar runt ögonen. Ögonen känns uppiggade och fräscha. Fina linjer slätas ut och huden återfuktas i 24 timmar: Intensiv, svalkande fukt fräschar direkt upp ögonen. Jag brukar slarva med ögonkräm men inte nu längre! Wow säger jag bara. De ljög inte när de sa att den har en svalkande fuktsensation. Den är otroligt dryg och trots att man behöver så lite så återfuktar den så himla bra. Utan tvekan den bästa ögonkrämen som jag har testat! Produkten i boken innehåller 5 ml men produkten som jag länkar innehåller 15 ml.

DayWear Multi-Protection Anti-Oxidant 24H-Moisture Creme SPF15

En unik crème med ett nytt avancerat SPF-filter för solskydd och ännu flera antioxidanter, som skyddar och genomfuktar huden optimalt. Denna dagkrämen gillar jag så himla mycket. Ofta upplever jag att dagkrämer inte återfuktar tillräckligt bra då jag har torr hy. Men denna är helt underbar! Hyn blir så himla len och får en så fin lyster. Produkten i boxen innehåller 50 ml och är i normalstorlek. Tyvärr kunde jag inte hitta den (förmodligen slutsåld) men jag länkade resterande dagkrämer i samma serie.

Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II

Baserat på årtionden av DNA-Forskning och Chronobiologi – vårt mest avancerade serum någonsin. Nya ChronoluxCB Teknologi arbetar aktivt för en utrensande process som rengör cellerna från avfallsämnen under nattens lopp. Förebygger skador från alla negativa miljöpåverkningar som ozon, föroreningar och UV strålar. Huden känns mjukare, mer återfuktad och ser klarare och jämnare ut. Perfekt till alla hudtyper och effektiv till alla etniciteter. Oparfymerad, oljefri, icke-acknegen, dermatologisk och oftalmologiskt testad. Jag har velat testa detta serumet så himla länge! Alla säger att detta är ett av de bästa på marknaden och jag kan inget annat än att hålla med. Jag märkte en stor skillnad direkt och denna kommer alltid finnas i mitt badrumsskåp.
Dela

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.