1   21
5   31
3   22
3   33
7   30
4   32
3   34
12   40

Recension av Lanza Keratin Healing Oil serien


Inlägget är reklam för Lyko.se och innehåller annonslänkar

Nu är det dags för min utvärdering av Lanzas serie Keration Healing Oil. Jag tänkte att jag skulle skriva om varje produkt men överlag så är jag riktigt nöjd med denna serien. Den fungerar så himla bra på mitt hår och jag kan varmt rekommendera den.

Lanza Keratin Healing Oil Schampo

Det står att schampot bygger upp volym och styrka samtidigt som håret återfuktas med Phyto IV Complex. Produkten är sulfat-, paraben-, gluten- och natriumkloridfri. Reparerar håret och skyddar hårfärgen. Jag kan tyvärr inte hålla med om att det ger volym. Kanske om man bara använder schampot. Nu har jag både långt och väldigt tjockt hår vilket naturligtvis tynger håret. Volymschampon har aldrig fungerat för mig utan jag måste föna det med hårmousse för att kunna få volym. Men har man tunnare eller kortare hår så får man kanske mer volym. Utöver det så gillar jag schampot väldigt mycket. Doftar gott, är drygt och kommer i en väldigt snygg förpackning. Jag upplever att det rengör håret på djupet och min hårbotten som ofta är väldigt torr är hyfsat bättre.

Lanza Keratin Healing Oil Balsam

Detta är ett balsam i toppkvalité. Innehåller koncentrerade reparerande aktiva substanser. Bygger volym utan att tynga håret. Förbättrar styrka och elasticitet. Återfuktar med Phyto IV Complex och ger ett glansigt hår. Det enda som jag inte håller med om är åter igen uppbyggnaden av volym men annars så gör den håret så himla fint. Även balsamet är väldigt drygt. Jag som har så himla långt och tjockt hår får ofta använda mer produkt för att det ska täcka hela håret men det problemet har jag inte med denna serien.

Lanza Keratin Healing Oil Hårinpackning

Innehåller kraftfullt reparerande ingredienser som snabbt omvandlar matt, skört, utarmat hår till exceptionellt starkt, glänsande och friskt hår. Nästa generations keratinprotein stärker på djupet och återställer vital styrka och elasticitet. Phyto IV Complex är en vitaliserande blandning av olja från oljekål, gröna kaffebönor, acaifrukt och babassunöt som både återfuktar och ökar elasticitet och mjukhet. Tynger inte ner håret och är idealisk för alla hårtyper. Detta är utan tvekan den bästa inpackningen som jag någonsin har använt! Mitt hår älskar den. Jag håller med om att den inte tynger ner håret vilket många inpackningar tyvärr gör. Nu menar jag inte att den ger mig volym men mitt hår känns fluffigt efter att jag har använt den.

Mina slutord är att denna serien absolut är köpvärd! En av de bästa som jag har testat och dessa produkterna kommer finnas i mitt badrum långt framöver. Tyvärr upplever jag inte att de levererar angående volymen men utöver det så älskar jag serien. Är ni sugna på att testa någon av produkterna så finns de länkade i inlägget och vill ni testa fler produkter av Lanza så hittar ni dom här.

Dela

6 Kommentarer

 1. 29 oktober, 2019 / 19:38

  älskar de produkterna 🙂 köpte värmeskydd och hårspray sist jag klipte mig

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2019 / 21:53

   Kul att du också tycker om dom 😀

 2. 30 oktober, 2019 / 13:17

  Vad roligt att den funkar så bra på ditt hår 🙂

 3. 30 oktober, 2019 / 14:24

  Vad skönt att du blev nöjd med produkterna trots mindre volym. Jag använder en hårolja från samma märke som jag älskar! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 november, 2019 / 21:51

   Jag ska testa deras hårolja så fort den jag köpte nyligen är slut 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.