1   20
0   23
0   30
4   33
1   28
1   33
0   27
2   22

En vecka sedan vår fina Foxie fick somna in

de sista körsbärsblommorna

Idag har det gått en vecka sen vår fina Foxie fick somna in. En vecka som har inneburit djup sorg. När hjärtat gör så ont att du verkligen känner smärtan. Och tårarna vill inte sluta rinna så ögonen är helt svullna. Det har varit fruktansvärt jobbigt. Jag valde att lägga allt jobb åt sidan och bara göra det som jag kände för. I Onsdags var jag hemma hos mamma och målade möbler och igår var jag hemma hos min bestie. Vi bakade morotsrulltårta som blev så god. Katterna var extra gosiga och så hade hon sparat ogräs som jag fick rensa bort. Och innan ni tänker “Vad är de för vän” så älskar jag att rensa i rabatter och eftersom jag inte har någon egen så blir jag glad när jag får pyssla hemma hos min bestie istället haha.

körsbärsblommor

Sorg är aldrig enkelt. Det spelar ingen roll hur ofta man får gå igenom det. Det skiljer sig så extremt mycket från gång till gång. Jag kan inte i ord förklara för er hur mycket jag saknar Ronja och Foxie. Hundarna i mitt liv betyder allt. Jag skulle inte tveka en sekund på att offra mitt liv för att rädda deras. Det är en fruktansvärd saknad som jag ska försöka leva med. Men jag får ta en dag i taget. Vissa dagar är enklare än andra men man måste låta sorgen ha sin gång. Tack till alla er som har hört av er. Är så otroligt tacksam över att ha ert stöd med mig för i stunder som dessa behöver jag det mer än någonsin.

Dela

8 Kommentarer

 1. 15 maj, 2020 / 16:18

  Åh vad vackra alltså! Man blir ju så glad när man ser sånt här 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   15 maj, 2020 / 17:31

   Har väldigt svårt att förstå hur man kan skriva en sån här kommentar med tanke på vad inlägget handlar om. Jag tycker faktiskt inte att det är lämpat att skriva en kommentar om bilderna när innehållet handlar om sorg.

 2. 16 maj, 2020 / 22:07

  Det är så sorgligt och det går i vågor märkte jag i början, vissa dagar var man så ledsen och vissa dagar gick ok. FÖrstår dig, det är så hemskt att behöva ta bort dem, trots att man vet att det kan komma, men man kan ändå inte förebereda sig och det var ju så sorgligt med er Foxi

 3. 17 maj, 2020 / 11:40

  Förstår att veckan varit tung och tror du gjorde helt rätt i att bara låta jobbet vara lite, och göra sånt du kände för eftersom man behöver få sörja, tänka och reflektera. <3 Så fint att du har din bestie också som vet vad du behöver och vill ha. <3 Skickar styrkekramar vännen!

 4. 17 maj, 2020 / 15:12

  Usch, är så sorgligt att mista ett djur, en familjemedlem :,( <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.