6   26
0   13
0   27
4   36
7   48
2   16
4   43
0   20

En galen vecka, bokstavligt talat

Vilken vecka det har varit och fortfarande är! Jag blev förkyld under Söndagskvällen så det har varit riktigt kämpigt då jag har haft två hundpromenader (nästan) varje dag. Det låter inte mycket men att konstant gå i 3 timmar är man är förkyld är inget att rekommendera. Som jag skrev på min instagram så får jag ingen sjukersättning om jag är sjuk och sjukanmäler mig. Stor nackdel när man är egenanställd. Jag kan ansöka om sjukersättning men då ska man uppfylla en massa krav och skicka in så mycket papper så jag känner inte att det är värt det. Så jag har verkligen fått kämpa mig igenom denna veckan.

En galen vecka, bokstavligt talat

Förutom förkylning så har jag sett en vuxen man sitta och skita i en park mitt emot lekplatsen i centrum… Fråga mig inte varför såna sjuka saker alltid händer mig men det är sant. Jag har planerat inför Alla helgons dag då det har kommit in beställningar på sorgbuketter. Och vet ni vad som hände i Torsdags? Jag fick hem ett handskrivet brev från Ingrid 91 år gammal! Hon hade läst om mig i ttela och det var det sötaste brevet jag någonsin fått.

När ni läser detta så är jag i Göteborg och firar min älskade Gustav som snart fyller år. Imorgon har vi tvättid och så ska vi förbi mamma och Kira. Jag behöver hennes julkrans från förra året för att kunna använda den i lanseringen av årets julkransar som kommer släppas den 7 November! Och jag har även en tjejmiddag inplanerad med The Trillings kommande vecka. Så med andra ord så är det fullt ös medvetslös but I love it!

Dela

4 Kommentarer

 1. 29 oktober, 2022 / 16:10

  Fullt ös är ändå livet!!! 🙂

 2. 31 oktober, 2022 / 08:14

  Hahah, kunde inte hålla mig från skratt när du skrev om mannen i parken!! XD Hoppas du är återställd från förkylningen och jag förstår precis det där med att inte kunna sjukanmäla sig… Ingen som gör ens jobb när man inte är där liksom 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   1 november, 2022 / 22:34

   Alltså det var så äckligt men skönt att jag kan bjuda på skratt 😉 Ja nu mår jag mycket bättre! Hoppas verkligen att jag kan hålla mig helt frisk nu för precis som du skriver, ingen kan göra jobbet åt en.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.