0   5
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Vackra Buketter i TTELA


Detta inlägget innehåller reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Den 27 Augusti så trillade det in ett meddelande på Vackra Buketters instagram. Det var ingen mindre än redaktören för månadsbilagorna som ges ut till alla prenumeranter av TTELA. TTELA är vår lokala tidning. Hon har blivit tipsad om mig och ville skriva ett reportage om mig, växterna och Vackra Buketter.

Den 29 Augusti träffades vi här hemma hos mig. Jag fick visa upp min djungel och i Onsdags så publicerades artikeln online och igår kom bilagan ut. Jag är så himla nöjd med artikeln. Tycker verkligen att Eva-Lis fångade min personlighet och det tror jag att alla som känner mig kan hålla med om det. Jag är otroligt tacksam för denna enorma push som reportaget ger mig. Att som nystartat företag få synas bland flera tusentals människor gör förhoppningsvis att fler kunder hittar till mig. Pandemi, krig och inflation har inte gjort det lätt att driva företag. Men jag älskar det jag gör och ger inte upp i första taget!

Dela

4 Kommentarer

  1. Maria
    24 september, 2022 / 17:53

    Åh vilket härligt reportage! Heja dig 👏

  2. 25 september, 2022 / 18:40

    åh alltså så fint repotage 😀 kan höra din röst i citaten 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.