0   16
5   23
1   17
6   29
6   16
4   24
0   14
1   47

14 år med min kärlek

14 år med min kärlek

Idag är det 14 år sedan som jag och min kärlek blev tillsammans. Han var 16 år gammal och jag hade nyligen fyllt 18. Idag är vi 32 och 30. Så gamla men fortfarande så himla kära. Han är min person, min trygghet i livet. Jag har levt hela mitt vuxna liv med honom och jag hade inte velat ha det på något annat sätt. Vi kompilerar varandra så himla bra och framför allt så har vi så himla roligt tillsammans.

14 år med min kärlek

Vi går alltid ut och äter middag på vår årsdag och ikväll så testade vi Boston Grill. Det ligger där O’Leary’s tidigare låg. Till skillnad från O’Leary’s hemska inredning så var Boston Grill så himla mysigt. Personalen får 10 av 10. Vi hade en jätte gullig servitris och när vi skulle tacka för oss (efter bara 47 minuter haha) så sa jag till henne att hon hade varit så gullig och då blev hon jätte glad. Hon sa att hon var rätt ny och då berömde jag henne ännu mer. Jag tycker det är så himla viktigt att ge komplimanger. Man mår så himla bra av det och jag är lite känd för att alltid ge komplimanger.

Maten var jätte god men ack så dyr… Bara köttet kostade 299 kronor och sen fick man köpa till tillbehören. Jag tycker att vi fick väldigt lite mat med tanke på priset. Mitt kött var 250g men då var det en stor sena i köttet vilket gjorde att jag fick lämna 30% av det. Hade priserna varit billigare så hade jag mer än gärna gått dit och ätit igen. Vet att inflationen påverkar men min middag gick på 408 kronor och jag tycker det är alldeles för mycket pengar med tanke på hur lite mat vi fick. Men annars var vi båda super nöjda med allt.

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 oktober, 2022 / 15:00

    åh vad mysigt, grattis fina ni 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.