0   20
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Inte en bra start på denna veckan

Måndagen kom som en käftsmäll. Det här med ställa om tiden fungerar verkligen inte för mig. Jag sover mycket sämre och blir i sån fruktansvärt ofas. Men jag har haft världens bästa helg! I Lördags tog jag tåget ner för att fira min älskade Gustav som snart fyller 25. Det är 7 år i mellan oss och det märks av dagligen men vi har så galet roligt tillsammans trots det. Han är verkligen världens bästa och vi hade en så himla fin dag tillsammans. På Söndagen så arbetade jag en massa men vi hann med lite mys hemma hos mamma och Kira. Mamma är rädd att vi svälter nu när vi har nya matbudgeten så hon gav oss en massa ekologiskt kött.

Inte en bra start på denna veckan

Idag så vaknar jag upp och känner mig helt förstörd. Hade inga hundar idag som tur var. Tror klockan hann bli 13:25 innan jag äntligen fick lite energi. Så jag satt i några timmar och pysslade med julkransarna som ska lanserar om exakt en vecka. Jag är så himla excited för detta! Jag skulle säga att jag är väldigt American när det kommer till mitt julpynt. Men vill man ha en traditionell krans så kommer det också att finnas.

Inte en bra start på denna veckan

Jag och Johan har även suttit och kollat över vår ekonomi. Vi har nog aldrig varit mer redo för att flytta som vi är nu. Men det känns nästan omöjligt att få ihop pengar till en kontaktinsatts på egen hand. Det handlar inte bara om att ha råd att köpa en lägenhet, man behöver också ha råd att kunna betala av alla avgifter. Jag hoppas verkligen att min ekonomi vänder nästa år. Detta året har varit katastrof för mina företag vilket inte är konstigt med tanke på allt som händer i världen. Men jag kommer inte klara av ett till sånt här år. Om det inte vänder så kommer jag behöva söka en anställning. Och jag vet ärligt talat inte hur jag ska klara av att ha en anställning samtidigt som jag driver mina företag. Men det sista som överger en är hoppet så jag hoppas verkligen att det vänder snart.

Dela

4 Kommentarer

 1. 1 november, 2022 / 07:33

  Du är så duktig!! Älskar dina kransar <3

 2. Maria
  1 november, 2022 / 12:43

  Hoppas att det blir bättre ekonomiskt snart 🙏🌸

  • dixiwonderland
   Författare
   1 november, 2022 / 22:35

   Hoppas verkligen det men läste igår att Sverige kommer gå in i en lågkonjunktur så jag är verkligen inte hoppfull 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.