Det känns som att mitt liv består av

Idag fick jag hem två efterlängtade paket. Den la jag upp på min instastories igår. Helt sjukt! That´s all I have to say. Men i de andra paketet så låg min nya skärbräda från Stylemood. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om produkterna från Stylemood här och det finns även en vlogg för er som hellre föredrar det.

Jag var lite missnöjd med den varma tonen på den första skärbrädan. Och efter att ha sett de som fanns på lager hos Stylemood så valde jag ut den skärbrädan som kom idag. Och jag är så nöjd! Den har fortfarande en varm underton i sig men som Johanna sa så kommer den att blekas med tiden. Jag tycker att det blev riktigt snyggt att få in de bruna i den vita hyllan. Min plan är att plantera om de flesta av mina växter i terrakotta krukor. Jag tror att det kommer ge ytterligare den känslan som jag är ute efter. Annars så tycker jag att denna veckan har gått så himla fort. Är lite rädd att både våren och sommaren ska springa förbi oss och sen är det höst igen. Hoppas att man hinner njuta.

”Det känns som att mitt liv just nu endast består av jobb och växter”

Jag jobbar så mycket jag bara kan just nu och då blir växterna som terapi för mig. Det finns ingen bättre känsla än när de får nya blad och växer sig starkare. Och på tal om jobb! I slutet av denna månaden, början på April ska jag träffa en tjej angående ett jobb. Det ska bli riktigt kul. Det är många bollar i luften nu för mig. Men ibland måste man jobba extra hårt för att nå sina mål.

Dela

16 Kommentarer

 1. 4 april, 2019 / 09:11

  Vad härligt att du har växterna som terapi och dom är så fina! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:34

   Ja finns inget bättre än att pyssla om dom 😀

 2. 4 april, 2019 / 10:24

  Åh, så fint du har det! 🙂

  Svar: Men vad heter den växtgruppen på Fb? Lät som något för mig!

 3. 4 april, 2019 / 10:48

  Vill verkligen ha den där växthyllan! Så drömmig!

 4. 4 april, 2019 / 10:51

  Stor skillnad på skärbrädan! Så fint det blir 🙂

 5. 4 april, 2019 / 12:50

  Du är en sån inspiration när det kommer till att gå efter sina mål! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:33

   Åhh TACK! Du anar inte hur mycket de orden betyder för mig 😀

 6. 4 april, 2019 / 13:02

  Wow så himla snyggt det blev 😀

 7. 4 april, 2019 / 19:34

  så fint! läste ett citat av Audrey Hepburn ”to plant a garden is to believe in tomorrow”

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:28

   Åhh älskar Audrey! Hon har sagt ett av mina absoluta favorit citat ”nothing is impossible the word itself says i’m possible” 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.