Min beställning från Stylemood.se

Ni vet när man längtar efter ett paket så mycket att man nästan pausar allt i väntan på att telefonen ska plinga till? Så kände jag inför min beställning från Stylemood.se. Jag har varit som ett barn på julafton och när ni ser vad jag har köpt så kommer ni förstå varför.

Har man följt mig i ca 9 års tid så vet ni att det fanns en tid då allt skulle vara rosa. Vi pratar kläder, möbler, väggar, diskställ, diskborstar, ja allt skulle vara rosa. Tack gode gud så växte jag upp och skaffade mig själv lite inredningskänsla. Kan även säga att min sambo är enormt tacksam över detta. Att bo i en rosa lägenhet var mer en mardröm än en dröm för honom haha. Men idag så delar jag och min sambo inredningsstil. Vi gillar naturliga inslag och då kan ni förstå att jag blev helt salig när jag såg allt fint som hade kommit in hos Stylemood.

Min första tanke när jag såg denna lådan var, DEN PERFEKTA KRUKAN! Eller kruklåda kanske jag ska kalla det? Och hur fint blev det inte med min söta peperomia i den? Jag har lagt ner skydd i trälådan så att den inte ska ta skada ifall jorden skulle vara fuktig. Jag vattnar aldrig mina växter i krukorna utan gör det alltid i diskhon. Så risken att lådan skulle bli skadad av fukt är minimal. Men visst blev det fint? Precis den känslan som jag vill ha. Det som hade gjort det hela bättre var om jag hade en terrakotta kruka istället för en i plats men snart ska jag ge mig ut på en loppisrunda och hoppas kunna hitta en massa fina saker. Sen köpte jag även dessa salladsbisticken som är gjorda av mangoträ.

”Jag har aldrig hört att någon använt sig av mangoträ tidigare”

Men hur fina är de inte? Vi äter väldigt mycket sallader här hemma. Speciellt på sommaren så jag vet att dessa kommer komma väl till användning. Jag beställde även denna skärbrädan i återvunnet trä. Det är något som jag verkligen uppskattar. När man tar något gammalt och gör något nytt med det. Jag har länge varit på jakt efter den perfekta skärbrädan i trä men det känns nästan omöjligt att hitta en… Denna skärbrädan har verkligen allt. Rätt storlek, rätt känslan men tyvärr så har den fel färg. Den är mycket varmare i färgen om man jämför med tex trälådan. Och då trälådan matchar mina nya blomkrukor som jag fick av min mamma så känns det inte helt rätt.

”Känns det inte 100% så ska man inte behålla varan”

Jag kontaktade Johanna och vi ska se ifall vi kan hitta en skärbräda som är kallare i tonen. Då de är gjorda i återvunnet material så skiljer de sig i färgerna. Jag hoppas verkligen att vi lyckas hitta en för som ni kan se så är den så himla fin i vår nya hylla. Och om ni har missat att vi har köpt en ny hylla så kan ni se det i senaste vloggen där jag monterar den.

Jag vill även klargöra att detta inte är ett samarbete mellan mig och Stylemood. Jag började följa Johanna innan hon ens hade startat företaget och har fått följa hela hennes resa från start. Hon är en person som inspirerar mig otroligt mycket och naturligtvis vill jag stötta henne så mycket jag bara kan. Jag har betalat för produkterna i detta inlägget. Vill även att ni ska veta att jag är genuin när jag tipsar om olika produkter eller hemsidor. Jag behöver inte ha fått betalt för att göra det.
Dela

26 Kommentarer

 1. 27 mars, 2019 / 09:56

  Är helt kär i Stylemood, så mycket snyggt det finns alltså!! 😀 <3

 2. 27 mars, 2019 / 12:38

  Jag har mer omognat nu i äldre dar och vill ha mycket rosa. Så fina saker du har fått hem och stylemood har mycket fint! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2019 / 09:09

   Men rosa är en jätte fin färg 😀 Det var mer jag som ville ha bubblegum rosa precis överallt xD

 3. 27 mars, 2019 / 14:11

  Johanna har verkligen så mycket fint på Stylemood! Hoppas ni hittar en skärbräda som fungerar bättre! 😀 Det är alltid uppskattat när någon är genuin och ärlig i sina åsikter, förtroendet ökar markant då! Kramar

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2019 / 09:09

   Ja det hoppas jag också att vi gör 😀 Jag är alltid ärlig i det jag skriver men jag vet också att som läsare så kan förtroendet minska om man bara skriver om samarbeten. Jag tycker om att blanda. Som i detta fallet så tjänar jag inga pengar på att dela med mig men det gynnar mig på så många andra sätt 🙂

 4. 27 mars, 2019 / 14:12

  Åh så mycket fint <3

 5. 27 mars, 2019 / 14:37

  Men så mycket snyggt du köpte. Stylemood är en underbar webbutik. Jag har dock inte kommit till skott med att beställa därifrån än.

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2019 / 09:07

   Hoppas att du kan göra det snart för servicen är i världsklass 😀

 6. 27 mars, 2019 / 15:26

  Åh så fina saker du köpt! Älskar Stylemood, så himla fin inredning 😀

 7. 27 mars, 2019 / 19:35

  Men woooow vilken hylla!

 8. 27 mars, 2019 / 19:41

  såå fina 😀 jag tyckte brädan var fin, tycker naturmaterial alltid matchar 😀 men är du inte nöjd är de ju klart du ska byta, hoppas ni httar någon bra!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2019 / 09:07

   Ja brädan är jätte fin men eftersom allt annat trä har en annan nyans så vill jag att skärbrädan också ska ha det. Men förhoppningsvis så har hon en ljusare i lager 😀

 9. 27 mars, 2019 / 20:35

  Men så fint! 😍

 10. 27 mars, 2019 / 22:35

  Jag började också följa johanna innan hon startade företaget 😀 Jätte fina saker har hon i sin butik 😀 Jag har två marmor ljushållare från hennes sortiment som jag tar fram vid särskilda tillfällen 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2019 / 09:06

   Johanna är verkligen grym och kul att du har handlat ifrån henne också 😀

 11. 28 mars, 2019 / 03:01

  Men alltså OMG vad fint det blev!! Och hur imponerad är man inte utav Johanna egentligen? En riktig powerwoman – precis som du! Stor kram finaste <3

 12. 28 mars, 2019 / 10:22

  Alltså blir så himla himla himla GLAD av detta inlägg , allas kommentarer och tacksam för att du vill visa upp vad du köpt från mig och min webbutik! <3 Älskar det ärliga i dina inlägg och tycker att hyllan blev helt fantastisk med så fina träinslag av återvunnet, nu hoppas vi att det blir lite extra bra med den nya skärbrädan och att du blir 100% nöjd, för det är det viktigaste för mig förstås! Och de där mango-salladsbesticken, de är sååå ljuvligt fina!! 😀 TACK återigen för att du handlar hos mig och följer mig på min företagsresa! :-*<3

  • dixiwonderland
   Författare
   29 mars, 2019 / 08:15

   Tack för att du levererar med så grymma produkter men framförallt bästa servicen 😀 <3

 13. 30 mars, 2019 / 09:26

  Johanna har verkligen så mycket ljuvligt i butiken!

  • dixiwonderland
   Författare
   30 mars, 2019 / 11:57

   Visst har hon? 😀 Hade man bott på Gotland så hade man hängt där i butiken hela dagarna 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.