1   13
15   30
7   36
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29

10 år sedan som jag tog studenten

Det är nästan svårt att hålla koll på alla nyheter som ramlar in på alla hemsidor just nu. Alla är redo för våren! Jag måste säga att jag är grymt positiv till vårmodet 2019. För något år sedan så hade vi de sämsta vårmodet någonsin. Vet att vi diskuterade det här på bloggen för man hittade aldrig något fint. Nu hittar man för mycket fint haha. Jag plockade ut mina favoriter från Bubblerooms nyheter. Hoppas att ni kommer tycka om dom lika mycket som jag.

Suzette Wrap Top / Suzette Straight Pants / Lace Skater Dress / Alberthe

“I år är det 10 år sedan som jag tog studenten”

På grund av mitt mående så hade jag aldrig en bra skolgång. Många ser tillbaka på studenten med glädje men jag får mest bara ångest om jag ska vara ärlig. Men ska du ta studenten i år eller om du kanske vill gifta dig i en kort klänning (kanske vill byta till något mer bekvämt efter vigseln) så tycker jag ni ska kolla in dessa två.

Spets och Ida Sjöstedt kan väl aldrig bli fel? Ska ni gifta er i sommar och vill ha en vacker klänning men inte lägga en förmögenhet på den. Då tycker jag absolut att ni ska klicka er in på dessa två för de är magiska!

Florentina Playsuit / Eden Dress / Dancer Dress / Villima Midi Skirt

Den första klänningen är så himla söt tycker jag. Och något som jag vill börja använda mer är kjolar. Tycker dock det är svårt att hitta den rätta kjolen men ska absolut leta lite mer i år. Sen kan jag naturligtvis inte låta bli att inkludera lite blommigt.

Florine Dress / Galma Skirt / Pamela / Palace Dress

Clara Blazer / Clara MW Cropped Pant / Swag Blossom Dress / Isobel Dress

Älskar långklänningen till höger. Hur fin? Perfekt om ni har någon finare tillställning nu i vår/sommar. Matchande byxor och blazer. Jag älskar färgerna men det är inget som jag själv skulle ta på mig. Men inkluderar det ifall någon annan är betydligt mer modig än mig.

Mileika Playsuit / Mileika Playsuit / Novia / Cali Button Playsuit

Playsuits håller i sig även denna våren och sommaren. Kan vara världens mest opraktiska plagg när man ska på toaletten. Men snyggt är det och framförallt enkelt att klä sig då det endast är ett plagg. Som jag har skrivit om tidigare så är gult vårens färg. Kommer i olika nyanser vilket jag tycker är kul.

Dela

18 Kommentarer

 1. 4 april, 2019 / 17:34

  Så fina tips på plagg! 🙂 Minns inte heller studenten som det bästa i livet, var bara så lättad över att det var klart och att jag skulle slippa skolan framöver. :*

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:33

   Skönt att jag inte är ensam om att känna så. Tur vi lyckades bra efter studenten 😉

 2. 4 april, 2019 / 18:47

  Så mycket fint och Ida Sjöstedts klänningar är underbara! 😍

 3. 4 april, 2019 / 20:00

  Håller med, älskar vårmodet i år! 😀 Vill ha ALLT! Jag kommer blir ruinerad… *skämt åsido* så måste jag klicka hem lite nytt snart i alla fall!

 4. 4 april, 2019 / 20:38

  Åh så mycket fina kläder!! 🙂

 5. 4 april, 2019 / 22:34

  åhh, jag tog studenten för 7 år sedan, GALET

 6. 5 april, 2019 / 00:18

  oj massa fint o många vill ha
  ja det låt spännande då väntar ja o se va det blir för projekt kul

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:27

   Kommer in så himla mycket fint hela tiden nu 😀

 7. 5 april, 2019 / 06:06

  Jag är nästan lite avis på alla som tar studenten nu som har så mycket fint att välja mellan i klädväg. Hade jag fått göra om det hade jag klätt mig själv sååå annorlunda, haha! KRAM finaste <3

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:27

   Hade inte du en snygg kostym när du tog studenten? 😛

 8. 5 april, 2019 / 08:35

  Himla mycket fint du delar med dig av!Sjukt att det är studenttider snart igen, kan inte fatta att det är ett år sen snart jag tog den 😀

 9. 5 april, 2019 / 17:44

  Tänk vad gamla vi börjar bli 😉 Haha! Om jag ska vara ärlig så känner jag mig yngre i sinnet nu än då. Konstigt kanske men sant haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   6 april, 2019 / 11:12

   Gammal känner jag mig inte men betydligt mognare än då 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.