Dessa tre bordslamporna

Jag har verkligen fastnat för heminredning. Förmodligen för att jag är så inne i mina växter. Men nu när vi köpte det nya skrivbordet och har fått det så fint här hemma så vill man verkligen att det ska bli så hemtrevligt som möjligt. Vi har fortfarande en del projekt på gång men man kan inte ta allt samtidigt. Just nu så fokuserar vi på det nya skrivbordet. Vi båda använder det men vid olika tider så det är viktigt att det är funktionellt för oss båda.

När jag började köpa en massa växter så behövde jag plats. Det resulterade i att lampan som stod i fönstret fick flytta ner till källaren. Men nu när vi har ett stort skrivbord så skulle man kunna köpa bordslampor. Jag känner att både jag och min sambo är överens om hur vi vill ha det här hemma. Som jag har skrivit tidigare så tycker vi båda om möbler och inredning som går i naturliga färger. Vi båda gillar inredning som är gjort i trä. Dock inte furu eller varma toner utan det ska vara kalla. Det ger en väldigt mysig känsla och ni vet vid detta laget vad jag tycker om mysigt haha.

”Dessa tre bordslamporna hade jag kunnat tänka mig att ha här hemma. De går i den stilen som vi båda två tycker väldigt mycket om. Frågan är bara vilken av bordslamporna som hade passat bäst in”

Lampor är en av de svåraste inredningsdetaljerna tycker jag. Det finns så extremt många olika varianter och har man otur så hittar man kanske bara själva lampfoten med ingen tillhörande skärm och då ska man fortsätta leta efter en sån. Hos Lampan.se så hittar ni ett stort utbud av lampor. Taklampor, bordslampor, badrumsbelysning, julbelysning osv. Jag gillar att kunna köpa så mycket som möjligt på ett och samma ställe. Det är betydligt bättre för miljön samt att det är enklare att hålla koll på sin beställning. Bordslamporna finns i en mängd olika designs. Så även om ni inte har samma stil som mig så är jag säker på att ni kommer hitta något som ni tycker om.

”Lampan.se erbjuder 2-5 dagars leverans, 30 dagar öppet köp och fraktfritt över 500 kronor”

Jag trivs så himla bra med vårt nya skrivbord. Man har betydligt mycket mer plats men det som saknas är att få in lite mer personlighet. Om dagarna när min sambo är och arbetar så använder jag skrivbordet som mitt kontor. Nu under sommaren så får vi in väldigt mycket naturligt ljus men till hösten och vintern så hade det varit skönt att ha en bordslampa som kan lysa upp.

Dela

30 Kommentarer

 1. 3 april, 2019 / 10:23

  Det finns ju så många valmöjligheter precis som du skriver, så jag kan tänka mig att det är hur svårt som helst! Hoppas ni kommer fram till något bra 😀

 2. 3 april, 2019 / 10:36

  Jag måste ju säga den 3:e för nästan en identisk har jag i hallen =D, så fina

 3. 3 april, 2019 / 10:56

  Jag förstår att du trivs med det nya skrivbordet 🤗
  Jag föredrar första lampan÷)

 4. 3 april, 2019 / 12:10

  Wow, den första va fin 😀

 5. 3 april, 2019 / 15:48

  Så fina alla tre, men gillade den längst till vänster bäst <3

 6. 3 april, 2019 / 16:27

  Lampor är verkligen svårt. Jag letar efter en till mitt kök, hopplöst att hitta någon bra!

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2019 / 08:31

   Du kanske hittar någon hos lampan.se? 😀

 7. 3 april, 2019 / 16:32

  Så fina bordslampor 🙂

 8. 3 april, 2019 / 17:31

  Så snygga lampor! Älskar de klassiska där det bara är en stor lampa, ingen skärm eller något hehe. Sen ljusslingor är ju liiivet! :’)

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2019 / 08:31

   Ja det finns så himla mycket fint att välja på 😀

 9. 3 april, 2019 / 19:31

  Vilket fint skrivbord 😍

 10. 3 april, 2019 / 20:42

  Superfina och annorlunda lampor, det gillar jag 😀

 11. 3 april, 2019 / 22:58

  åh men det är så fint med växter o man vill ha blommor överallt men det är så himla fint o hemtrevligt med växter

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2019 / 08:29

   Ja dom har så mycket att välja på 😀

 12. 4 april, 2019 / 18:07

  Nu har jag sett det nya skrivbordet i din video och det är verkligen jättesnyggt! Fattar också varför du inte diggade den svarta lampan jag föreslog (om du hatar svart 😉 . 33 kvm kräver att man låter bli att köpa på sig strunt! Ju mer utrymme, ju fler skåp , källare och vind – ju mer skit sparar man. *blä* 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   5 april, 2019 / 11:32

   Visst blev det fint med skrivbordet 😀 Vet dock inte vad det är för svart lampa som du syftar på? :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.