1   17
5   22
0   16
1   18
1   30
3   32
1   19
2   26

Beställde hem lite nytt från Yves Rocher


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Yvesrocher.se

Beställde hem lite nytt från Yves Rocher

Jag gjorde en beställning hos Yves Rocher i Söndags och igår hade paketet redan kommit fram. Vi behövde fylla på med våra favoriter här hemma. Dock råkade jag köpa fel schampo så vi får se hur vi löser detta. Under alla mina år som jag har handlat från Yves Rocher så har jag aldrig handlat fel produkter. Har ingen aning om hur ett byte/retur går till hos dom men det löser sig.

En ny favorit som jag beställde hem två av var deras lotion med doft av mango och koriander. Doften låter kanske inte så underbar men den doftar bara mango faktiskt. Jag älskar deras lotions då de återfuktar bra men framför allt så absorberas de snabbt och man känner sig aldrig kladdig. Har testat så många andra lotions men jag känner mig bara kladdig av dom och när jag duschar så kan jag känna hur vattnet sköljer bort dom. Jag älskar alla Yves Rochers lotion. Har hunnit gå igenom hela sortimentet. Tycker alla är lika bra och anledningen till varför jag byter har med vilken doft jag är sugen på.

Beställde hem lite nytt från Yves Rocher
Beställde hem lite nytt från Yves Rocher

Och ett måste varje gång jag lägger en ny beställning är naturligtvis att beställa hem duschgels. Jag vågar faktiskt påstå att Yves Rocher har de bästa duschprodukterna på marknaden. 92% ingredienser med naturligt ursprung. Lätt nedbrytbar formula. Flaskan är av återvinningsbar och innehåller 100% återvunnen plast för att minska användningen av ny plast. 400ml kostar (just nu) endast 49 kronor. Det är otroligt billigt! Och dessa håller i över en månad även om man duschar varje dag.

Yves Rocher duschgels finns alltid i min varukorg

Båda dessa dofterna är nya för oss. Mango och koriander har jag bara testat i lotion tidigare och magnolia och vitt te är helt ny för mig. Formulan i den är annorlunda jämfört med de tidigare som jag har testat så ska bli spännande att se vad jag tycker om den. Den verkar ha ett fint skimmer som påminner om pärlemo. Även den är nedsatt i pris just nu.

Beställde hem lite nytt från Yves Rocher

När jag slutade röka för X antal år sedan så blev det betydligt mycket roligare att börja använda parfym. Parfym blandat med röklukt är ingen bra combo what so ever. Men för min del så har det varit svårt att hitta min doft. Min favorit parfym som tyvärr inte tillverkas längre var faktiskt Montazamis. Älskade den doften så mycket. Men nu har jag fått ge mig ut och testa lite olika dofter. Och när jag såg att denna Eau Fraîche med doft av liljekonvalj fanns i nedsatt pris då var jag tvungen att köpa den. Liljekonvaljer får mig alltid att tänka på min mamma då det är hennes favorit blomma. Doften på denna är väldigt svag och behaglig. Jag läste recensionerna att någon sa att det inte doftade någonting alls men det håller jag verkligen inte med om. Även om doften inte är in your face så doftar det allt liljekonvalj. En perfekt sommardoft tänker jag.

Just nu har Yves Rocher en jätte stor rea med upp till 50% rabatt
Kan verkligen rekommendera deras produkter!

Dela

4 Kommentarer

  1. 16 juni, 2022 / 08:39

    Fina flaskor 🙂

  2. 18 juni, 2022 / 07:46

    De doftar så gott ☺️🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.