0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Bloggen är äntligen tillbaka

Så det var ett tag sedan som jag satt här och skrev. WordPress gjorde en uppdatering vilket gjorde att hela bloggen stängdes ner. Har suttit och mailat med teknikerna som har servrarna som mitt webbhotell ligger på samt ett företag i England som jag köpt min bloggdesign ifrån. Det hela slutar med att företagen skyller på varandra och medan de gör det så lyckas jag lösa allt själv genom att bara klicka på en knapp. Så irriterande att det var så enkelt och att inget av företagen kunde meddela mig det.

Sen som att inte detta vore tillräckligt med teknikstrul så har jag haft så mycket problem med fakturor till höger och vänster. Om ni tror att det är lätt att driva företag så tror ni helt fel. Har aldrig varit med om att de har strulat så här mycket. Har fått spendera så mycket tid med att maila och sitta i telefon. Inte konstigt att jag inte varit på topp de senaste.

Bloggen är äntligen tillbaka

Bloggen är äntligen tillbaka

Har saknat att blogga något fruktansvärt. Jag tror aldrig att jag under mina 19 år som jag har bloggat har gått så här många dagar utan att skriva. Det har hänt så mycket denna veckan. Min älskade lilla Nala har fyllt 2 år. Hon var bara 9 månader när jag började jobba med henne och nu är hon 2 år. Vart har tiden tagit vägen? Naturligtvis så hade vi kalas och jag är bara så otroligt glad över att ha henne i mitt liv. Idag var vi även ute på en promenad. Vi fotograferade så otroligt fina bilder som ni kommer få se längre fram. Detta är lite behind the scene. Det är så underbart vackert nu med all snö. Hoppas verkligen att den kommer få ligga kvar till Nyår.

Bloggen är äntligen tillbaka

På ett personligt plan så har det varit lite upp och ner för mig. Jag påverkas mycket när personer som jag älskar inte mår bra. Och när man befinner sig i en situation där det inte finns något som man kan göra då tar det verkligen på mina krafter. Jag är en person som agerar. Jag har aldrig varit passiv och jag kommer aldrig kunna bli passiv. Därför är det så jobbigt att se hela detta händelseförloppet utspela sig och jag kan inte göra annat än att stötta och finnas där. Så jag har inte mått på topp på grund av detta. Kanske tur i oturen att bloggen har legat nere. Det har gjort att jag har kunnat ta ett steg tillbaka och fokusera på annat än att bara jobba. Men nu är jag tillbaka!

Dela

10 Kommentarer

 1. Sari
  10 december, 2022 / 19:53

  Det där var ju inget långt inlägg, lite besviken här 😏😂

 2. 11 december, 2022 / 13:23

  Så kul att du äntligen fått bloggen tillbaka 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 december, 2022 / 17:39

   Verkligen! Saknade att kunna blogga 🙁

 3. 12 december, 2022 / 17:52

  Så trist med allt strul! verkar som det är strul lite överallt nu. Skönt att du kan blogga igen! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   12 december, 2022 / 17:58

   Ja nu är jag så glad när allt fungerar igen 😀

 4. 13 december, 2022 / 21:17

  sååå fina bilder! ja så tråkigt när bloggen tjorvar, är ju lite av en livsstil

  • dixiwonderland
   Författare
   18 december, 2022 / 10:50

   Tack 😀 Bloggen är ju mitt jobb så total katastrof när den inte fungerar som den ska.

 5. 14 december, 2022 / 08:51

  Så fina bilder som alltid!! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.