0   16
3   36
3   39
3   39
7   37
2   38
3   32
6   26

Ailas första julklapp

Ailas första julklapp

It´s beginning to look a lot like Christmas

Idag startade jag min morgon hemma hos Sari. Förra veckan så delade jag ut julklappar till mina kunder som jag har jobbat tillsammans med detta året. Alla var busiga och öppnade julklapparna direkt haha. Men naturligtvis så hade jag julklappar även till min andra familj. Sari har blivit en av mina bästa vänner vilket jag aldrig trodde skulle ske när jag först började jobba med Nala. Vi har så himla roligt tillsammans. Vi kan driva med varandra samtidigt som vi kan prata om allt mellan himmel och jord.

Denna julen är väldigt speciell då det är Ailas första jul. Den lilla skrutten kommer inte minnas denna dagen men jag kommer bära med mig detta för alltid. Först så hade jag inte tänkt att ge henne något för en unge som inte ens fyllt 1 år kommer inte direkt komma ihåg eller förstå sin första jul. Men när jag fick höra att årets julklapp var ett stickat plagg då kunde jag inte hålla mig.

Ailas första julklapp
Ailas första julklapp

Älskar denna bilden 🤍

Jag har aldrig i hela mitt liv lagt ner så mycket tid på en julklapp tidigare. Då jag stickar på frihand (inget mönster) så blev det fel antal masker hela tiden. Så jag fick börja om och börja om och börja om. Men tillslut så blev det perfekt. Aila var väl mer glad över pappret än snuttefilten men jag hoppas att det kommer vara något som hon alltid vill ha med sig under sina första år i livet. Att jag älskar denna lilla tjejen är en underdrift. Och vem trodde att jag en dag skulle ha mer bilder på en liten gullunge i telefonen än växter haha. Hon är förmodligen de närmaste som jag någonsin kommer komma till ett eget barn och jag har själv utsett mig till hennes fairy godmother.

Ailas första julklapp

Nala fick naturligtvis också en julklapp. Tyvärr var hon så vild när hon öppnade paketet att bilderna blev för suddiga för att kunna lägga upp. Hur mysig vintern än är så är det så jobbigt och svårt att få fina bilder då det är så himla mörkt. Men glad blev hon och det är huvudsaken. Sen fick de naturligtvis kort vilket mina andra kunder också fick på sina hundar. Att ge bort fotografier är en av de bästa julklapparna tycker jag och det säger jag inte bara för att jag är fotograf. Men jag insåg när Bonzo gick bort att nu kommer jag aldrig mer kunna ta fler bilder på honom. Detta är de enda som jag har kvar.

Därför tycker jag det är så viktigt att fotografera, filma och dokumentera. För när det väl är för sent då kan du aldrig få nya bilder igen. Sen behöver man inte dela det online utan man kan ha det för sig själv. Men jag skulle verkligen rekommendera att boka in fotograferingar med professionella fotografer. Vi har endast mina egna bilder uppe på väggarna. Tycker det är så mycket roligare och skapar en mer varm känsla hemma.

Som avslut så vill jag dela med mig av rimmet som jag skrev till Aila

Älskade lilla Aila
Detta är din första jul
Nu ska vi ha lite kul
Din första snö du har fått se
Visst fick den dig att le
Med denna på dig så kommer vädret kännas milt
För detta kommer bli din favorit filt
Dela

4 Kommentarer

  1. 13 december, 2022 / 06:45

    Så fint rim 🙂 kram!!

  2. 13 december, 2022 / 20:23

    Nej men vad mysigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.