3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Julbord på Odd Fellow tillsammans med mamma

Julbord på Odd Fellow tillsammans med mamma

Sen tre år tillbaka så har vi haft som tradition att gå och äta julbord tillsammans med min mamma. Traditionen började då mamma tyckte synd om mig då jag aldrig fick gå på julbord med jobbet. Hade inte blivit så kul då jag hade fått gå ensam haha. Vi har alltid varit på olika ställen men nu har vi hittat vårt ställe och det är Odd Fellow. Det var första gången som jag var där men wow va fint det var. Det kändes som att man var på landsbygden i England. De hade verkligen gått all in med julpyntet och det älskar jag.

Julbord på Odd Fellow tillsammans med mamma

Älskade dukningen och blev så kär i servetterna. Tyckte att de var så himla fina. Maten var så galet god! Blev överlycklig när jag såg att det fanns revben. Det är verkligen min favorit på julbordet. Tyvärr så åt jag alldeles för mycket mat så min mage ballade ur trots att jag tagit en magtablett innan. Men det var faktiskt värt det för det var så gott haha. Personalen var toppen också så jag rekommenderar verkligen Odd Fellow om ni vill gå på ett bra julbord.

Julbord på Odd Fellow tillsammans med mamma
Julbord på Odd Fellow tillsammans med mamma
Dela

4 Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.