0   22
2   34
1   29
4   40
6   26
4   26
2   21
0   29

Ben & Jerry´s Cookie Vermont-ster och Hazel-nutin´ but Chocolate

Ben & Jerry´s Cookie Vermont-ster och Hazel-nutin´ but Chocolate

Ben & Jerry´s har kommit ut med nya smaker. Cookie Vermont-ster och Hazel-nutin´ but Chocolate. Jag provade båda smakerna igår men det var inte kärlek vid första ögonkastet. Tyckte att chokladbitarna var äckliga. Främst för att jag tycker att all choklad ska smaka mjölkchoklad och inget annat. Hazel smakade verkligen hasselnöt och Vermont var väl okej. Känner att jag behöver gräva mig djupare ner i förpackningen och verkligen smaka ordentligt på innehållet. Innan jag kan ge ett 100% uttalande.

Förutom att prova glass så har detta varit den galnaste veckan på länge. Nackdelen med att ha så många företag är när det sker saker i alla samtidigt. Jag har klippt ner min stora Monstera Variegata och håller på att sälja sticklingar. Så både i Måndags och Tisdags skickade jag 6-7 paket. Jag hade även samarbeten som jag behövde skriva då det var kort deadline på en av dom. Oftast så har man en månad på sig att planera samarbetena men denna deadlinen var på endast fem dagar.

Ben & Jerry´s Cookie Vermont-ster och Hazel-nutin´ but Chocolate

I Tisdags så hade jag veckans första promenad med Smilla och sen åkte jag med svärfar ut till Öresjö för att kolla till Lejongapen som jag planterade ut i Söndags. Vi fixade också så att jag nu kan koppla vattenslangen så att det blir enkelt att vattna där nere. Sen åkte vi vidare till återvinningscentralen för att slänga en massa skit. Igår blev det ytterligare en promenad med Smilla. Jag fotograferade ett samarbete och publicerade det. Fotograferade även material till mina sociala medier och redigerade, tidsinställde det.

Idag ska jag åter igen gå en promenad med Smilla

Sen ska jag ta bussen direkt ner till min bestie. Det blir första gången som jag åker buss på två år tror jag? Har inte åkt buss sen pandemin. Efter det så ska jag åka direkt till blombutiken och köpa blommor för imorgon har jag en bukett som ska hämtas. Jag borde även få ett super viktigt paket idag vilket betyder att jag behöver filma men jag tror att jag filmar imorgon när det är lite lugnare. Förutom blomleverans imorgon så har jag bjudit in mig själv till Nala. Har ju inte träffat henne på flera år känns det som så vi ska mysa en massa imorgon.

I helgen så är det full rulle igen

Jag har en promenad med Smilla inplanerad och sen ska vi ner till Kungälv för att köpa fårull. Detta ska tydligen hålla borta rådjuren från mina odlingar. Sen ska vi ut till Öresjö och fixa med ullen samt kolla till odlingarna. På Söndag kommer en person hit och ska hämta en Monstera Variegata stickling. Och om inte allt detta var mycket nog så ska jag på en arbetsintervju nu på Tisdag för en till vovve. När jag säger att jag har många bollar i luften så ljuger jag inte i alla fall haha.

Dela

12 Kommentarer

 1. 19 maj, 2022 / 19:05

  Oh vad gott!

 2. 20 maj, 2022 / 05:06

  Såg också det där om fårull, intressant! 🙂

 3. 20 maj, 2022 / 11:25

  Oj, du har verkligen haft fullt upp! Härligt med mycket promenerande. 🙂 Synd att glassen inte föll dig riktigt i smaken.
  Hoppas du får en härlig helg!

 4. 20 maj, 2022 / 13:58

  Asså Ben&Jerry är ju den godaste glassen som finns!! 😍

 5. 22 maj, 2022 / 19:59

  ooh det lät som smaker för mig 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   23 maj, 2022 / 14:37

   Då kunde du fått dessa av mig om du bott närmare 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.