0   30
6   30
6   42
0   27
0   19
5   33
5   38
2   46

Personlig vattenflaska med tryck


Detta inlägget är reklam i samarbete med krokodilprofil.se

Personlig vattenflaska med tryck

Dricker du tillräckligt med vatten varje dag? Det är rekommenderat att vi ska dricka mellan 1,5 liter till 2 liter vatten varje dag. Vatten renar vår kropp från orenheter. Det hjälper också till att återfukta vår hud från insidan. Vi kan leva flera veckor utan mat men vi kan endast leva några få dagar utan vatten. Vatten är livsavgörande för vår överlevnad.

Som vissa av er vet så dricker jag inte alkohol. Men vad ni kanske inte visste är att jag inte dricker läsk heller. När någon frågar vad jag vill dricka så svarar jag alltid vatten. Är vi ute och äter middag så kan jag tycka att det är gott med en alkoholfri drink. Men här hemma dricker jag endast vatten eller äppeljuice. Jag har alltid tyckt om vatten, enda sedan jag var riktigt liten. Kanske är det för att vi aldrig hade läsk, saft osv hemma när jag växte upp. Var jag törstig så sa alltid mamma ”Det finns vatten i kranen”.

Många tycker det är svårt att dricka vatten. Man gillar kanske inte smaken och tycker det är tråkigt. Vissa kanske tänker att kaffe och läsk innehåller vatten så det är samma sak som att dricka vatten. Men det stämmer inte. När vi dricker vatten så renar kroppen, optimerar näringsupptaget, transporterar näringsämnen in i kroppen och transporterar ut slaggprodukter.

Personlig vattenflaska med tryck

Men vad ska man göra för att dricka mer vatten?

Mitt absolut bästa tips är att köpa en vattenflaska gjord av aluminium. Det innehåller inga gifter så som plastflaskor gör. Det håller även temperaturen på ditt vatten. Kör man ett intensivt träningspass på gymmet så vill man ha kallt vatten. Och desto längre in i passet du är desto kallar vatten vill du ha. Om du har vattnet i en plastflaska så kommer vattnet vara rumstempererat. Men i en aluminium flaska så håller vattnet sig kallt under hela träningspasset. Samma sak gäller även om du har i varmt vatten. Det fungerar precis som en termos.

En personlig vattenflaska gör det roligare att dricka vatten

Och om detta inte lockar så varför inte köpa en vattenflaska med tryck billigt. Här hemma när jag ska dricka te så väljer jag alltid våra finaste muggar. Och det är naturligtvis dom med Bonzo på. Om du skapar en vattenflaska med en bild eller text som motiverar dig så kommer det bli roligare att dricka mer vatten. Sen måste naturligtvis inte flaskan innehålla vatten. Du får ha precis vad du vill men då jag inte dricker så mycket annat så skulle jag ändå rekommendera dig att ha vatten i flaskan. Det finns inget godare än att dricka iskallt vatten efter ett svettigt träningspass.

Hos Krokodilprofil så hittar ni en mängd olika flaskor. Personligen så rekommenderar jag aluminium då det är vad vi använder här hemma. Men de har även flaskor gjorda av glas eller flaskor som är gjorda av återvunna pet flaskor. På vissa av dom så kan ni bestämma om ni vill ha en viss text eller tryck på flaskan.
Dela

2 Kommentarer

  1. 18 maj, 2022 / 23:29

    I need this in my life tbh

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.