3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Äta lunch med Amanda

När jag var klar med morgonens rutin som består av att dricka te, alltid trevligt. Och kolla igenom alla mina sidor, besvara alla kommentarer och mail samt försöka planera upp dagen på bästa sätt. Gå en promenad med både Bonzo och Ronja för att sedan fixa mig och ta bussen in till stan för att äta lunch med Amanda. Ofta så brukar jag gå in men det var så fruktansvärt kallt idag så jag orkade helt enkelt inte. Känner mig så låg på energi när vi inte har sol. Vilket är jätte jobbigt men jag vet att de flesta av oss blir väldigt påverkade av vädret.

Vi beställer alltid samma mat varje gång vi ska äta sushi så snart kan vi nog säga det vanliga. Jag blev lite förvånad när jag såg två  killar som jag skulle gissa på var i 10 års åldern som satt och åt sushi tillsammans. Jag var väldigt liten när jag började äta sushi och då var jag helt ensam om att göra det bland personerna som jag kände. Idag är det förmodligen mer populärt men jag har aldrig sett så unga personer äta sushi förut utan sina föräldrar. Har man aldrig ätit sushi förut så tror jag att många har svårt för tanken att äta rå fisk. Men när man har testat en del olika rätter så hittar man snabbt sina favoriter.

Nu tänkte jag ta och måla om mina naglar. Jag klarar verkligen inte av när färgen börjar flagna för naglarna ser så ovårdade ut så jag målar om dom varje vecka. Det svåraste är alltid att välja färg för jag försöker alltid matcha mina naglar med mina outfits men eftersom det ska vara skit väder i flera dagar framöver så blir det nog inte något färgstarkt och glatt. Jag hoppas verkligen att sommarvärmen kommer snart.

14 Kommentarer

 1. 25 april, 2018 / 15:54

  Jag har faktiskt aldrig ätit sushi haha!

 2. 25 april, 2018 / 17:22

  Alltså åååh, dröm med sushi!! 😀 Här blir det sushi ikväll faktiskt 🙂 kram

 3. 25 april, 2018 / 22:39

  Mums, vad gott med sushi! Kram

 4. 26 april, 2018 / 01:19

  ilka fina bilder åhh ja jobbiga dagar här me så hoppas ditt lättar lite nu kramar

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2018 / 09:26

   Ja det är riktigt jobbigt att ha så ont men det blir bättre för varje dag 🙂

 5. 26 april, 2018 / 07:02

  Jag är så ledsen att jag har ”ätit ihjäl mig” på sushi, trodde knappt det var möjligt!!! Men när jag var sjuk förra året åt jag typ sushi varje vecka i ett helt halvår XD det ser dock lika lockande ut som alltid :)))

  Sv: på sätt och vis känner jag att jag har ”hittat mig själv”, eller jag tror att jag varit hyfsat på det klara med mig själv länge, men fortfarande låter just ”meningen med livet” otäckt tycker jag. Som att det bara finns EN mening, haha. Då måste den enda meningen vara rätt så viktig ;D

  • dixiwonderland
   Författare
   26 april, 2018 / 09:25

   Oj jag trodde inte att man kunde för äta sig på sushi 😀 Jag äter det ca en gång i veckan men hade gärna ätit det oftare xD

 6. 26 april, 2018 / 08:37

  Alltså den där sushin ser så galet god ut! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.