3   28
0   22
3   45
3   40
3   38
7   39
2   38
3   32

Äntligen så trillar det in lite beställningar


Detta inlägget innehåller reklam för mitt företag Vackrabuketter.se

Äntligen så trillar det in lite beställningar

Denna veckan har gått så himla fort! Men så brukar det kännas när man har haft fullt upp. Jag har haft såna mysiga promenader med lilla Smilla. Vill ni få en inblick i alla mina hundpromenader så följ mig på instagram. Jag hann med och spela in två videos igår och idag har jag redan redigerat, renderat och laddat upp dom. Skulle egentligen filmat min Växtuppdatering men den videon tar minst 2 timmar att filma och har man redan suttit framför kameran i 1 timma då är man inte så sugen på att fortsätta filma.

Äntligen så trillar det in lite beställningar

Tidigt imorse kom mamma hit med bussen och lämnade lilla Kira. Imorgon kommer nämligen Gustav hit och han ville så gärna träffa Kira. Det blir första gången som jag och Gustav träffas men vi har haft daglig kontakt i flera veckor nu. Naturligtvis så träffades vi i min växtgrupp Crazy Plant Parents så det ska bli otroligt roligt att få träffa honom imorgon. Det är första gången som han är i Trollhättan så jag tänkte visa honom runt, äta en god lunch ute och sen dra hem honom till Kira och djungeln.

Fick även två beställningar på blombuketter nu i veckan

Som jag har längtat! Jag har inte haft en beställning sen i Februari men som jag har förstått det så är dessa månaderna fram till våren rätt lugna. Speciellt för mig som inte har en fysisk butik. Men nu var det en 50 års bukett och ett par som fått en liten bäbis som skulle få varsin bukett. Så himla roligt. Jag älskar verkligen att få skapa en massa olika buketter och jag längtar så fruktansvärt mycket efter att få skapa buketter med mina egna blommor.

Äntligen så trillar det in lite beställningar

Nu på Söndag så ska jag plantera ut Lejongap och Blomstermorot. Det ska även bli spännande att se hur solrosorna mår. Vi har haft en del regn denna veckan så förhoppningsvis så mår de bra. Det är väl den delen som jag ser minst fram emot. Att behöva åka ut till Öresjö ca 3 gånger i veckan för att vattna. Beror naturligtvis på vädret men i början av utplanteringen så behöver jag se till att de får tillräckligt med vatten så att jag inte gör samma misstag som förra året.

Beställ din Morsdagbukett hos Vackra Buketter

Nu är det inte långt kvar till Morsdag och jag hoppas naturligtvis att beställningarna kommer börja trilla in inför Morsdag. Förra året fick jag ca fem beställningar vilket jag tycker var mycket då det var första gången. Naturligtvis så hoppas jag på fler i år men vi får se hur det går. Företaget har fortfarande inte nått ut speciellt mycket. Sen är det svårare för mig då jag inte har en fysisk butik och kan träffa mina kunder på de sättet. Men jag känner mig ändå positiv inför detta året och kämpar fortfarande för att nå mitt mål.

Dela

8 Kommentarer

 1. 14 maj, 2022 / 09:12

  Så roligt att det trillar in beställningar och ja, det har varit sega första månader överlag detta år, lite extra för att ekonomin påverkar folk mer nu och oron över vad som händer i världen, så det märks i hela e-handel branschen. Såå spännande det ska bli att få se allt du lyckats odla fram senare, och tänk den dan du binder din första bukett med DINA EGNA blommor, jag peppar redan nu så häftig målbild!!! 😀 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   14 maj, 2022 / 21:27

   Åh tack finaste du för denna kommentaren! Precis vad jag behövde få läsa ❤️

 2. 14 maj, 2022 / 15:23

  Vad roligt att du har fått beställningar under veckan och du gör så fina buketter. Kramis <3

 3. 14 maj, 2022 / 19:06

  Vad roligt att du fick beställningar 😃 Så fina blommor!

 4. 14 maj, 2022 / 19:46

  Vad glad jag är för din skull <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.