0   8
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Idag skulle han fyllt 17 år

Idag skulle han fyllt 17 år

Idag är Bonzos födelsedag. Han skulle blivit 17 år gammal idag. En väldigt hög ålder för en hund. Detta är den andra födelsedagen där vi firar honom utan honom. Det gör så ont i hjärtat idag. Jag försöker tänka att de 15 åren som vi fick tillsammans är mer än vad många andra får med sina hundar. Men det hjälper inte. Jag sörjer honom fortfarande. Vår fina älskade lilla nalle.

Idag skulle han fyllt 17 år

Idag vaknade jag klockan fem på morgonen. Jag kunde inte somna om. Det var som att få en kniv i hjärtat samma sekund som jag öppnade ögonen för att se vad klockan var. Idag är det hans dag. En dag som för bara två år sedan var fylld med så mycket glädje. Nu fylls dagen med tårar istället. Det är saknaden som äter upp mig levande. Jag saknar allt med honom. Han roliga personlighet, hans mjuka kramar, goa pussar och hans doft. Han var vårt allt och det gör fruktansvärt ont i hjärtat att behöva fortsätta livet utan honom.

Idag skulle han fyllt 17 år

Jag var bara 14 när jag fick honom. Han kom in i mitt liv när jag precis började må dåligt. Och han fanns vid min sida genom allt det hemska, trasiga som jag behövde ta mig igenom. Min sambo var rädd för hundar när vi blev tillsammans. Men Bonzo fick hans hjärta att smälta och han blev vår lilla pojk. Vi planerade våra liv kring honom. Åkte aldrig iväg på semester för vi stannade hellre hemma med honom så att han kunde få bada och gör det som han tyckte var kul.

Men Bonzo fick hans hjärta att smälta

När Bonzo somnade in så lämnades ett enormt tomrum. Vi fick en frihet som vi inte var vana vid och vi kände oss vilsna. Även om vi idag har fått en vardag utan honom så betyder inte det att han inte finns med oss. Vi har fortfarande kvar alla hans saker. Den lilla pälsbiten som jag sparade efter att jag klippte honom för sista gången, hans favorit leksaker, matskål, halsband och koppel.

Jag hoppas att jag någon gång kan minnas tillbaka på allt vi gjort under våra 15 år tillsammans utan att bli så fruktansvärt ledsen. Idag har jag isolerat mig från omvärlden. Jag vill inte prata med någon, jag vill bara vara ensam. Och ibland är det skönt med såna dagar, speciellt för mig som jobbar med sociala medier och pratar med så extremt mycket människor varje dag. Ibland är det skönt att bara få gråta i sin ensamhet.

Dela

6 Kommentarer

 1. Anne-Marie
  10 maj, 2022 / 15:13

  Tiden går så fort och saknaden växer ❤️ Han satte verkligen ett djupt spår i alla våra hjärtan. Finaste Bonzo ❤️🕊

 2. 11 maj, 2022 / 10:06

  Fy så tråkigt, kan inte ens tänka mig hur det måste kännas! Men fint att ni fick 15 så bra och fina år tillsammans! Förhoppningsvis kan du så småningom se tillbaka på den tiden med kärlek och glädje. Förstår att det måste kännas otroligt tomt utan honom. Hoppas du fått lite ro och att resten av veckan blir okej ändå.

 3. 11 maj, 2022 / 21:38

  Skickar en massa kramar till dig ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.