0   29
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Träffade fina Gustav idag

Träffade fina Gustav idag

Endast fyra timmars sömn fick jag inatt. Jag tror att jag sover dåligt för att det är så varmt här hemma. Vi har ca 23 grader nu. Men jag kan inte ha öppet fönstret på natten för det blir för kallt för krukväxterna. Men kanske dags att skippa täcket. Jag var lite rädd för att jag skulle krascha under dagen på grund av så lite sömn men det har gått över förväntan.

Startade morgon med att fotografera de super fina buketterna som jag gjorde igår. Blev så himla nöjd med de båda och responsen har varit otrolig! Sen gick jag en promenad med lilla Kira som bor hos oss denna helgen. Började sminka mig och sen sprang jag ut för att träffa fina Ida. Har saknat henne så otroligt mycket så jag blev jätte glad att vi kunde ses idag även om det var en kortis. Sen hem och fixa håret innan det var dags att träffa Gustav vid centralen.

Träffade fina Gustav idag

Precis som med Ida så fann jag och Gustav varandra tack vare växterna. Vi har pratat i flera veckor och i April så sa jag ”Är det inte dags att vi ses nu” och han svarade ”Kan du den 14 Maj?”. Vi hade en så himla fin dag tillsammans. Det blåste storm men utöver det så kunde inte dagen blivit bättre. Jag är så himla tacksam för alla nya fina vänner som jag har i mitt liv tack vare växterna.

Vårt community är så himla fint!

Gustav hade aldrig varit i Trollhättan tidigare så jag visade honom runt och så åt vi lunch på Strandgatan. Super mysigt! Har verkligen saknat att äta där. Sen gick vi hem till djungeln men jämfört med Gustav så har jag typ inga växter alls. Men det var roligt att få höra hans kommentarer för jag vet ju inte hur växterna uppfattas i mina bilder och videos. Han skulle hjälpa mig att transportera en växt till en person i Göteborg och som tack för hjälpen så fick han en Monstera Variegata av mig.

Dagen idag har varit helt underbar! Men nu är jag så fruktansvärt trött efter endast fyra timmars sömn. Sambon är ute med vänner ikväll. Jag ska ta och jobba undan lite grejer nu. Ska även ta ut Kira på en sista runda. Sen blir det att tvätta bort sminket och kolla lite Youtube innan jag däckar. Imorgon ska vi ut till Öresjö och plantera en hel del. Jag är inne på dag 14 med ryggskott. Så imorgon ska jag ta det väldigt försiktigt. Hoppas att ni har haft en lika fin Lördag som jag.

Dela

8 Kommentarer

 1. 14 maj, 2022 / 21:27

  Härliga bilder 😀

 2. 14 maj, 2022 / 21:46

  Ohh vad roligt att ni träffades via växterna och roligt att ni nu sågs. Ja jag sover också sämre då det är varmt

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2022 / 15:23

   Ja det var riktigt kul att äntligen få träffas 😀

 3. 15 maj, 2022 / 15:28

  Vad jobbigt att du har det så varmt i lägenheten och vilken mysig utflykt ni hade i Trollhättan. Kramis <3

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2022 / 15:24

   Det är nog egentligen inte överdrivet varmt utan mer jag som inte tål värmen alls 😅

 4. 16 maj, 2022 / 07:54

  Åh hatar när det är för varmt när man ska sova. Vi har runt 17 grader i sovrummet och jag tycker det är för varmt haha. Ser inte fram emot sommaren…

  • dixiwonderland
   Författare
   16 maj, 2022 / 15:24

   Oj 17 grader? :O Vet inte ens om jag hade klarat det 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.