3   22
3   33
7   30
4   32
3   34
12   40
0   26
3   38

Äntligen är vloggveckan över!

Äntligen är vloggveckan över!

Det låter nog rätt hårt men på slutet var det en struggle. För att få ihop tillräckligt med material så behöver man filma från det man vaknar till de att man går och lägger sig. Att göra det 7 dar i rad samtidigt som man ska blogga, uppdatera instagram, stories, facebook, svara på mail, förhandla om samarbeten, svara på kommentarer… Det blev helt enkelt för mycket! Men jag är ändå rätt nöjd med materialet som jag la ut. Den sista vloggen hittar ni här.

Jag har verkligen saknat att blogga

Det blir så intensivt med Youtube när jag har vloggvecka men jag tror också det är nyttigt att sakna. Är glad att jag har så många olika forum att arbeta med för då tröttnar man aldrig. Men just nu under sommaren så är bloggen favoriten. Att få gå ut i naturen och skapa magi som jag kallar det. Min dag började dock med tårar. Facebook hade lagt upp ett minne från två år sedan när jag gosade med Ronja. Ibland slår saknaden till med världens käftsmäll. Det är så ofattbart svårt att förstå att jag aldrig kommer få dra mina fingrar genom hennes päls igen. Jag la upp videon på instastories och sparade den i min lilla minnesbox för hundarna. Har insett hur otroligt viktigt det är att dokumentera allt så att man har det sen när de inte finns kvar.

Denna veckan kommer bli betydligt lugnare. Idag har jag ett samarbete som jag hoppas kunna få klart idag. Det är lite krångel just nu men förhoppningsvis blir det löst. Har ett paket från H&M att hämta ut. Har beställt lite träningskläder men också en jätte fin kjol som jag hoppas kommer passa. Ska få upp recensionen om min vattenflaska som jag fick hem för ett par veckor sedan. En ny växt borde komma idag eller imorgon. Annars har jag inte så jätte mycket planerat förutom allt det vanliga som ska göras. Idag ska vi få hela 25 grader, hur härligt? Klänning varje dag!

Dela

12 Kommentarer

 1. 1 juni, 2020 / 13:30

  Förstår att det inte är lätt det här med att vlogga, att hitta material och inspo för att få ihop en video ❤️ gud vilka fina bilder!!

  • dixiwonderland
   Författare
   1 juni, 2020 / 14:55

   Det är inte riktigt det som är problemet. Problemet är att tiden räcker inte till och speciellt inte när man är ensam och måste göra allt själv.

 2. 1 juni, 2020 / 15:18

  Men vad duktig du är är grymt jobbat av dig! <3 Kramis

 3. 1 juni, 2020 / 19:22

  Jag kan tänka mig att det är ett stort slit med att få nog med material och sen klippa ihop allt, men du är hur duktig som helst! 😀

 4. 1 juni, 2020 / 20:29

  så fina bilder! 🙂 vill också fota så där

 5. 2 juni, 2020 / 08:24

  På sommaren är också bloggen min favorit!! Har funderat på om man ska försöka vlogga någon gång men drar mig alltid undan haha.. tror inte de är min grej utan blogga är det men någon gång kanske hade varit roligt! Tänkte att jag skulle filmat när vi skulle rest i slutet av sommaren men så blir det ju tyvärr inte nu..
  Alltid jobbigt när man får upp gamla minnen också av bortgångna djur/människor, beklagar sorgen verkligen<3
  Hoppas plaggen i paketen passade och att du hade en fin dag❤️

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2020 / 21:29

   Du kan ju alltid testa att vlogga via stories 😀 Det brukar vara väldigt poppis och fördelen är att du slipper redigera och rendera 😉

 6. 2 juni, 2020 / 14:21

  Förstår att det tar mycket tid, det är mycket material som ska in och kanske allt inte vart bra och man får göra om osv.

  • dixiwonderland
   Författare
   2 juni, 2020 / 21:28

   Jag gör väldigt sällan omtagningar om jag ska vara ärlig. Det ska kännas äkta och det gör det inte om man har scener tycker jag personligen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.