23   35
7   23
9   31
26   43
2   33
0   23
2   30
0   20

Handla second-hand kläder hos Tradera


Reklam | Detta inlägget är ett annonssamarbete med Tradera.se | Reklam

dagens outfit

Varje vår och varje höst gör jag en storrensning här hemma. Det har blivit en rutin då jag känner att det är lika bra att sälja de kläder som inte används. Jag hatar att ha saker som bara ligger. Kanske är det för att vi bor så litet som gör att jag hela tiden vill få mer plats till sånt som jag faktiskt använder. Jag har använt Tradera sen 2009 och därför känns det extra roligt att få göra detta samarbetet tillsammans med dom. Det är en tjänst som majoriteten av oss använder och känner till. Jag har högsta betyg hos Tradera och tänkte därför dela med mig av mina bästa knep till en lyckad försäljning hos dom.

handla second-hand kläder hos tradera
Handla second-hand kläder hos Tradera
Min senaste försäljning på Tradera var min Michael Kors väska.
 1. Ta bra bilder
  Bilderna på det som du säljer är det viktigaste då det är de enda som köparen har att gå efter. Ta så många bilder som du bara kan i olika vinklar.
 2. Var ärlig
  Om det finns en fläck på något plagg eller om en blus saknar en knapp, skriv det! Är köparen medveten om detta innan köpet så är risken liten att köparen blir upprörd.
 3. Ge alltid gratis frakt
  Gratis frakt är en stor fördel när du säljer på Tradera. Jag personligen är smått allergisk mot frakt överlag. Därför brukar jag alltid baka in frakten i priset på varan. Säg att jag säljer en tröja för 100 kronor och frakten kostar 45 kronor. Då lägger jag ut tröjan för 145 kronor. Det kan kanske tyckas vara dyrt men när köparen betygsätter sitt köp från dig då är fraktkostnaden ett av alternativen och du vill ha så bra omdömen som möjligt.
detaljer

Handla second-hand kläder hos Tradera

Jag har främst använt Tradera för att sälja varor. Men nu det senaste så har jag även börjat handla. Det som är så himla bra med Traderas koncept är att det värnar om miljön. Idag har nästan allt ett andrahandsvärde och det är guld värt att hitta något som man letat efter men för kanske hälften av vad det hade kostat om det varit nytt. Tex så finns det ett stort utbud av designer väskor för den som vill spara in ett par tusenlappar. Var dock noga med att se till att det finns kvitto på dessa. Barnkläder är också något som man kan handla för ett bättre pris då många gör stora paket av barnkläder. Det betyder att du kanske betalar 250 kronor men får hela 10 klädesplagg. Med tanke på hur snabbt barn växer så är dessa oftast i väldigt bra kvalité.

Är man rädd om sina kläder så spelar det ingen roll om de kommer från ett dyrt märke eller en budgetkedja. Så länge det är helt och rent så går det att sälja second-hand. Ibland kan man behöva lägga upp samma plagg flera gånger om men jag tror bara det handlar om att rätt köpare ska hitta just din annons. Ni får mer än gärna dela med er av era bästa tips både när det kommer till att sälja och köpa på Tradera. Kul att kunna ta del av era tips också.

Dela

4 Kommentarer

 1. 3 juni, 2020 / 08:32

  Superbra tips verkligen!! Jag har massa kläder verkligen som ligger och ska säljas eller skänkas, kommer aldrig till kritan att ta tag i det bara hehe. Får göra det nu efter dessa tipsen! 😀

 2. 3 juni, 2020 / 09:27

  bra tips! vågar inte börja med tradera, skulle bli så mkt 😮

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.