2   21
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Heatless Curls

Heatless Curls

Vi måste prata om mitt hår! Hur sjukt är det inte att lockarna jag har i dessa bilderna inte är gjorda med en locktång?! Alltså dom är perfekta och gjorda helt utan värmeverktyg. Jag ska ta och göra en tutorial på hur jag gör mina heatless curls. Den kommer upp när vloggveckan är slut. Jag ÄLSKAR denna metoden och har svårt att se mig själv gå tillbaka till locktången igen. Detta sliter ingenting på håret och nu känns det inte omöjligt att få riktigt långt hår som jag har velat ha så himla länge.

Catch Up

Fredag och vi har strålande sol! Älskar vädret just nu. Njuter så mycket. Jag hade vad man kallar en helvetes natt. 03:20 ville Bonzo ut och sen ville han ut 04:30. Han fick sin fästingtablett igår (Bravecto) och den spydde han upp en timma senare efter att han fått den. Är i kontakt med hans veterinär nu för att se om han har hunnit absorbera upp tabletten eller om vi behöver ge honom en till. Och på tal om Bonzo och veterinären. Igår ringde dom och gav oss resultatet på hans prover. De såg alla väldigt bra ut förutom att han läcker protein. Jag pratar lite mer om detta i vloggen som kommer ikväll. Kan ni inte hålla er så är den redan live på min youtube kanal. Jag hade en riktigt bra jobbdag igår med min bestie. Vi fotograferade så mycket bilder. Bland annat dessa till mitt samarbete som jag blev väldigt nöjd med. Sen fotograferade vi lite outfits. Jag har längtat så mycket efter att kunna fotografera sommaroutfits, äntligen!

Dela

3 Kommentarer

  1. 29 maj, 2020 / 12:08

    jag har också slutat med tång 😀 blir ju sååå snyggt och håller så mycket bättre för mig

  2. 1 juni, 2020 / 09:16

    Men åh så fina lockar ja!! Ser framemot att se guiden. Så bra att hans prover såg bra ut förutom proteinet. Härligt med massa nya bilder😍

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.