2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

ALLT smink som jag använder när jag sminkar mig


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Lyko.se & Sephora.se

Jag gjorde tidigare detta inlägget där jag visar upp alla de produkterna som jag använder i min hemmaspa rutin. Nu tänkte jag visa upp alla de sminkprodukterna som jag använder när jag sminkar mig. Har ni följt mig under en längre tid så vet ni att jag är allt eller inget. Antingen så sminkar jag mig med alla mina produkter eller så går jag osminkad. Jag har ingen vardagssminkning utan jag sminkar mig exakt lika dant till vardags som till fest. Enda skillnaden är väl ögonskuggorna som varierar.

Basen

Benefit Cosmetics – POREfessional ansiktsprimer / Estée Lauder – Double Wear Stay-In-Place / Tarte – Shape Tape Concealer / Kat Von D Beauty – Lock-it Setting Powder

Så min bas börjar med en primer. Just nu använder jag Porefessional från Benefit men jag tycker inte om den. Tycker inte alls att den uppfyller kraven av att täcka porerna vilket den utger sig för att göra. Kommer med andra ord inte att köpa den igen. Däremot så älskar jag min foundation. Har använt den i över 1 års tid nu och kommer förmodligen aldrig att byta. Värt var enda liten krona. Samma sak med min concealer från Tarte. Hörde så mycket positivt om den men trodde aldrig att den skulle vara så bra som den faktiskt är! Älskar den verkligen och rekommenderar den varmt. Har haft mitt puder i minst 2 år nu och det finns fortfarande produkt kvar. Har dock köpt en ny (lika dan) då den första börjar ta slut. Tycker verkligen att den är värd sitt pris. Ett puder som alltid levererar och fungerar bra att baka med när man lägger vissa ögonskuggor. (Bakning innebär att man tar rätt mycket puder under ögonen för om tex ögonskuggan skulle falla ner så borstar man bara bort det sen.

Anastasia Beverly Hills – Contour Kit / Too Faced – Sweetheart’s perfect Flush Blush / Anastasia Beverly Hills – Brow Wiz

Sen det viktigaste är contouring och highlighter! Kan inte leva utan detta för det gör en sån enorm skillnad på ansiktet. Jag använder det bästa av det bästa. Dock tycker jag att highlightern är lite för svag för min smak så jag kommer köpa en ny. Behöver bara bestämma mig för vilken. Mitt rounge har jag haft i så många år. Det är inte just denna färgen så min har mer rosa i sig men den är från Too Faced Perfect Flush Blush. Sen använder jag Brow Wiz samt fyller i ögonbrynen med en ögonskugga och sen tar jag concealer runt omkring för att markera dom mer.

Ögon

KKW X Winnie Eyeshadow Palette

Jag har ca 10 olika ögonskuggspaletter men detta är utan tvekan den jag använder mest! Är så himla glad att jag köpte den trots att leveransen tog över 1 månad. Pigmeneten är magiska och färgerna passar verkligen till allt. Majoriteten av mina sminkningar är gjorda med denna paletten. Ser tycker jag även om att blanda färgerna mellan paletterna som jag har. Men detta är typiskt mina färger.

Loreal Paris – Superliner Perfect Slim / Caia Cosmetics – Vanz Va Va VolumeArdell – 105

Sist men inte minst så är det ögonen som jag lägger mest tid på. Det som jag inte har länkat nu är min ögonskuggsprimer då jag ej kan hitta den samt min kajalpenna då denna varierar. Har inte riktigt fastnat för någon. Men jag har använt samma eyeliner nu i flera år. Till en början så tyckte jag inte om Vanz Va Va Volume men nu när den är lite äldre och jag inte får lika mycket produkt så älskar jag den faktiskt. Har tre mascaror här hemma men den är den jag väljer 9 av 10 gånger. Och så har vi mina lösögonfransar. Har använt samma märke och samma modell i nästan 15 år nu. Älskar Ardell och kommer förmodligen aldrig testa något annat.

Dela

4 Kommentarer

 1. 9 januari, 2020 / 19:57

  Har varit väldigt nyfiken på den mascaran!!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2020 / 17:17

   Den är grym men som ny så kommer det väldigt mycket produkt vilket är tråkigt 🙁 Köpte båda mascarorna från Caia och jag tycker Vanz var den bästa 🙂

 2. 10 januari, 2020 / 11:31

  Vad kul att du visar vilket smink som du använder. 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.