2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Produkterna jag använder när jag har hemmaspa


Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Yvesrocher.se, Lyko.se & Nelly.com

Vädret får en att vilja stoppa huvudet under täcket. Saknar verkligen sommaren nu. Önskar att vintrarna var som när man var liten. Fulla med snö och ljus. Detta mörker som vi har fått leva med under dessa veckorna får ingen av oss att må bra. Därför bestämde jag mig för att ha ett hemmaspa. Det är alltid något som får mig att känna mig piggare.

Produkterna till kroppen

I mitt hemmaspa så ingår i stort sett allt. Först tar jag hand om kroppen. Så länge jag kan minnas så har jag använt Yves Rocher shower gels. Dom doftar underbart, kostar nästan ingenting och håller i flera månader trots att man tar överdrivet mycket av produkterna. De kommer alltid finnas i vårt badrum. En ny favorit som jag har är Rituals. Älskar hur len deras shower foams är och hur skönt det är att smörja in kroppen med dom. Sen använder jag också Molton Brown vars produkter finns hos Upper House. Doftar riktigt gott men kostar lite mer.

Hårvårdsprodukterna

Vad vore ett hemmaspa utan hårvård? I slutet av detta året så började jag äntligen investera i mitt hår. Jag köpte Lanzas hårvårdsserie Keratin Healing Oil som jag älskar! Både deras schampo och balsam fungerar väldigt bra på mitt tjocka, frissiga hår men favoriten är utan tvekan hårinpackningen. I skrivandets stund har jag den faktiskt i mitt hår. Jag gör hårinpackningen en gång i veckan och då tar jag i den i handdukstorkat hår och låter den sitta i minst 30 minuter. Sen avslutar jag med balsamet. Som värmeskydd använder jag GHD Heat Protect Spray och Olaplex No.7 Bonding Oil. Jag måste säga att jag föredrar olja alla dar i veckan då jag upplever att värmeskydd i form av spray gör håret lite stelare. Och nu i slutet av året så valde jag att unna mig något extra speciellt. Nämligen detta set från GHD som innehåller både hårfön och plattång. Det går inte att jämföra GHDs produkter med några andra på marknaden. Jag märker en enorm skillnad från mina tidigare stylingprodukter som har kostat runt 399 kronor. Kan varmt rekommendera er att köpa setet om ni är sugna.

Hudvårsprodukter

Här börjar det spåra ordentligt så jag hoppas att ni är redo för en produktbomb haha. Jag använder Clinique liquid facial soap för att tvätta rent ansiktet. Tillsammans med den använder jag även min Foreo som jag älskar! Sen använder jag min Clarifying lotion från Clinique. Jag kommer dock när dessa produkterna är slut köpa motsvarande produkter men från The Ordinary. Sen använder jag två olika serum. Jag använder The Ordinary Hydrators and Oils Hyaluronic Acid 2% + B5 på morgonen och Estée LauderAdvanced Night Repair Recovery Complex II på kvällen. Älskar båda så himla mycket och de är ett måste i min hudvårdsrutin! Som ögonkräm använder jag Estée Lauder Daywear Eye Cooling Gel Creme. Det är den bästa ögonkrämen som jag har testat. Som fuktighetskräm så ÄLSKAR jag min The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA. Den räddade min hy denna vintern. Återfuktar något helt otroligt och känns väldigt lätt på hyn. Denna i kombination med serumet skapar magi och det är därför jag vill byta ut mina produkter från Clinique till The Ordinary.

Dela

6 Kommentarer

 1. 7 januari, 2020 / 12:35

  Vad kul att du visar vilka produkter du använder. 😀 Kramis

 2. 7 januari, 2020 / 17:46

  Men JAAAAA precis ett sånt här inlägg som jag behövde! Tack tack TACK för tipsen fina du, kommer utan tvekan kolla in några av dessa produkter! Blev supernyfiken på produkterna från Yves Rocher för kroppen! Aldrig testat men det vill jag definitivt göra 😀
  KRAM!

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2020 / 17:19

   Du kommer älska dom 😀 Jag har använt dom i så många år nu och är fortfarande lika nöjd 😀

 3. 9 januari, 2020 / 08:53

  Molton Brown är Storfavorit här hemma 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.