2   33
22   47
79   62
1   27
7   50
3   33
2   23
0   31

Sen att jag mer eller mindre bor hos Hamnmagasinet är ju ingen nyhet

När man har sovit i 4 timmar och 32 minuter för att man är super nörd och envisas med att se klart Batman VS Superman trots att man sett den tusen gånger redan. Sen gå upp klockan 05:00 för man börjar jobba 06:00. Sluta 15:00 för att sedan skynda sig hem för att ta ut Bonzo, sminka sig och sen dra in till stan för att äta middag med bestie.

Så här glad är man när man får spendera tid med bästa sällskapet. Sen att jag mer eller mindre bor hos Hamnmagasinet är ju ingen nyhet. Älskar allt som har med det stället att göra. De har så otroligt goda viner till maten. Men något som ni kanske inte vet är att jag har bestämt mig för att sluta dricka alkohol helt och hållet nu. Bestämde mig faktiskt på Nyår att det skulle bli sista gången. Det ni ser på bilden är Codorniu Ecologica alkoholfri. Smakar helt magiskt gott och påminner mycket om bubbel. Till varmrätt tog jag min nya favorit Fillet de manzo – pasta, oxfilé i krämig sås på svamp och örter & parmesanost. Den är så magiskt god att jag inte finner ord för det!

Pasta di pollo – Pasta, kyckling i krämig sås smaksatt med gorgonzola

Imorgon (eller idag blir det för er när ni läser detta) så har jag min första lediga dag på månader! Jag kan säga att det är riktigt svårt att få till en dag där jag är helt ledig från allt jobb. Men för mitt eget bästa så måste jag verkligen prioritera min hälsa. Det är inte bra att jobba runt 12-13 timmar per dag som jag har gjort nu dessa månaderna. Ett av mina mål för 2020 var att ha en dag ledig i veckan så imorgon är det dags. Hittade en serie på Netflix som heter Virgin River som jag tänkte se. En sån där typisk tjejserie som jag annars alltid undviker. Ska även hämta Ronja som ska sova över här för jag saknar henne så mycket. Sen är planen att äta för mycket chips och glass. Pyssla om mina växter och bara ta det lugnt helt enkelt.

Dela

6 Kommentarer

 1. Marie
  10 januari, 2020 / 13:10

  Ska nog testa den pastan du åt nästa gång vi går dit 😁 det var kul att vi kunde gå ut igår. Nu blir det ju även enklare när jag ärlige mer ledig för tillfället så våra tider inte krockar lika mycket 😘

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2020 / 17:16

   Ja det var så mysigt igår även om vi var så trötta 😀 Du hade älskat den! Så gooooood 😀

 2. 10 januari, 2020 / 15:34

  Den restaurangen såg ju väldigt mysig ut! 😀

 3. 10 januari, 2020 / 17:31

  Åh vad gott och så mysigt ni hade det! <3 Kramis

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.