0   7
3   20
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35

Många årets första

Årets första outfits. Tyvärr så regnade det smått när vi fotograferade så därför blev det inte de bästa bilderna. Tänker att det i alla fall är bättre än ingenting. Vi tog dessa bilderna precis innan vi skulle äta brunch i Söndags. Och på tal om årets första så är årets första fotografering bokad! Så himla kul! Denna skiljer sig väldigt mycket från det som jag har gjort tidigare men jag tror det kommer bli så himla bra. Är så glad över att jag köpte mitt nya objektiv för jag tror det kommer underlätta så mycket när man gör såna här fotograferingar.

Boots/Duffy – Leggings/Zalando – Tröja/H&M – Jacka/Zara – Väska/By Malene Birger

Med tanke på allt som jag har att göra så beställde jag en ny kalender nu imorse. I några månader nu så har jag använt min kalender i mobilen men det är inte samma sak som att sitta och skriva ner det. Jag hoppas att en kalender faktiskt kan ta bort stressen som jag har. Kunna planera ut allt som ska göras under hela veckan istället för att försöka göra allt så fort som möjligt. Vi har Bonzos rehab simning nu en gång i veckan och sen planerar jag att gymma 3 gånger i veckan. Saknar också den där känslan av att kunna stryka över saker som man gjort. Tråkigt bara att jag har världens fulaste handstil. Är så avundsjuk på alla er som skriver så himla fint.

Dela

8 Kommentarer

 1. 8 januari, 2020 / 13:36

  Snyggt! 😀

 2. Maria
  8 januari, 2020 / 17:16

  Idag kom Ritualsboxen som jag vann! 😍😁 tack bästa du! Börjar på mitt nya jobb imorgon så boxen blev både examenspresent och jobbpepp-present 😄

  • dixiwonderland
   Författare
   8 januari, 2020 / 19:49

   Va skönt att den kom fram 😀 Lycka till på det nya jobbet <3

 3. 8 januari, 2020 / 20:38

  Så fin outfit! 🙂 Vad spännande med första bokade fotograferingen för året, låter ju jättekul!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   10 januari, 2020 / 17:17

   Ja det ska bli väldigt spännande 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.