4   10
0   17
3   31
16   31
2   18
2   22
2   23
4   43

Winter Arc is here

Innehåller reklamlänkar för Gymgrossisten.se
Winter Arc is here

Winter Arc is here

Oktober börjar närma sig sitt slut och årets tråkigaste månad är snart här. För mig som spenderar 10 timmar på gymmet i veckan så går jag nu in i vad vi kallar winter arc. Hade ingen aning om vad det betydde för några veckor sedan. Men det innebär mer eller mindre att man fokuserar ännu mer på sin träning och kost. Många går förmodligen in i bulk nu men jag trivs väldigt bra med mitt upplägg så jag kommer fortsätta att köra på som jag gör.

Winter Arc is here

Oktober har innehållit en hel del onyttigt för min del i och med en massa kalas. Men nu vill jag ha en clean November. Bara äta nyttigt och kötta sönder på gymmet. Jag tänker tillbaka mycket till när jag började grymma. Hur jag bara ville köra kondition för jag hatade styrketräning. Sen när jag väl fick en genomgång på maskinerna så styrketränade jag bara överkroppen. Nu spenderar jag 2 timmar på gymmet, 5 dar i veckan och kör styrketräning genom hela kroppen. Vilket också har gett riktigt bra resultat. Jag har bara tränat min rumpa i ca 5 månader men ser redan hur mycket större den har blivit.

Whey-100 blir mitt första proteinpulver

Nu kommer den förhoppningsvis att bli ännu större då jag för första gången i mitt liv har beställt hem proteinpulver. ”Jag kommer inte att köpa en massa proteinpulver osv” och här sitter jag nu med min första påse. I och med att jag räknar kalorier så har jag sett att jag får inte i mig den mängden protein som jag behöver endast genom min kost. Då detta är mitt första proteinpulver så har jag inte så mycket att jämföra med. Men jag gillar det. Det har en bra smak och hade jag blandat det med mjölk så hade det förmodligen smakat chokladmjölk. Whey-100 kommer i en mängd olika smaker så jag kommer nog beställa hem fler så att man kan variera lite.

Nu kan du beställa hem 4 kg Whey-80 (välj bland 24 olika smaker) och få 18% rabatt

Winter Arc is here

Köpte även två flaskor (dom är på rea nu) så att vi kan blanda de olika smakerna och sen beställde jag även hem hasselnötskräm. Denna köpte jag endast för att slippa betala frakt men helvete va god den var! Den innehåller mycket protein, nästan inget socker och ingen palmolja. Tänker att denna blir perfekt för de dagarna när sötsuget kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.