16   28
2   18
2   22
2   21
4   39
5   29
4   31
6   29

Nya sport bhar från Aimn

Innehåller reklamlänkar för Aimn.se
Nya sport bhar från Aimn

Ut med det gamla och in med det nya. Jag har gjort mig av med alla mina gamla träningskläder och investerat i mina favoriter från Aimn. Jag hade ingen aning om att det var sån extrem skillnad på träningskläder i de olika prisklasserna. Jag har hela tiden köpt billiga träningskläder men nu sen jag började handla hos Aimn så kommer jag aldrig att vilja handla billiga träningskläder igen.

Bästa sporthn hittar du hos Aimn!

Det är en sån extrem skillnad på kvalitén. Jag trodde inte att passformen kunde skilja sig så mycket men det gör den verkligen. Helt plötsligt så kunde jag se mina muskler genom mina leggings. Jag behövde inte ens flexa. Och då har jag inte ens börjat prata om dessa sportbharna. För mig är det så himla viktigt att jag får bra stöd för mina bröst när jag träna. Speciellt när jag springer. Jag vill att de sitter på plats så att det inte gör ont.

Black Shape Seamless Cross är inte bara galet snygga de har allt det som jag vill ha i en sportbh. Jag gillar att de har en urringning. Jag svettas så mycket när jag tränar. Genom att ha en mer urringad sportbh så fläktar det mer. Trots sin urringning så håller den brösten på plats och ger ett riktigt bra stöd. Jag har både styrketränat och sprungit i dessa och de är magiska! Man får med inlägg men jag tar alltid ur dom då jag inte gillar hur det ser ut. Jag hoppas att dessa kommer i fler färger.

Nya sport bhar från Aimn

Träningen & Kosten

Träningen rullar på riktigt bra just nu. Jag gillar verkligen de övningarna som jag kör och ser stor skillnad på kroppen. Kosten denna månaden kommer vara lite upp och ner. I och med alla kalasen så blir det att man går ut och äter. Dock så har jag varit duktig med att undvika sötsaker. Det var bara första veckan där det blev tårta, glass och chips. Men detta är en clean vecka utan sötsaker.

Livsstilsförändring, inte en diet

I och med att detta är en livsstilsförändring så är det också viktigt att jag låter mig själv äta onyttigt då och då. Speciellt med en ätstörning i bagaget. Ska jag vara helt ärlig så tycker jag det är svårare att äta en bra kost nu när sommaren är över. Värmen gör att jag tappar hunger men nu när det är kallt så vill jag äta hela tiden, tyvärr. Men allt handlar om att ha disciplin. Svaga mind sets ger in vid cravings, starka gör det inte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.