2   22
2   34
10   38
0   23
1   21
0   24
0   30
4   33

2020 kommer nog vara de värsta året för många


Inlägget är reklam för Apotekhjartat.se och innehåller annonslänkar

vår lilla nalle

Detta har varit den lugnaste dagen på väldigt länge. Jag har till och med varit uttråkad idag! Kan ni tänka er. Minns inte ens när jag var det sist. Jag har mest lullat runt här hemma idag. Min sambo har jobbat i Göteborg så det har bara varit jag och Bonzo. Och på tal om Bonzo. I denna vloggen så pratade jag om att vi skulle hämta ut medicin till honom men att den var slut hos leverantören. Igår när vi handlade så testade jag ett annat apotek och där kunde de se att leverantören hade skjutit fram datumet med 5 dagar! PANIK! Detta handlar om liv och död. Dessa tabletter kommer göra så att Bonzo lever längre. Tanken på att behöva vänta ytterligare fick hela magen att vrida sig. Som tur var så berättade mannen som hjälpt mig att jag kunde gå in på en hemsida som heter Fass.se och söka efter tabletten. Då kunde jag se vilka apotek som hade den inne och det var inte många. Så klockan åtta i morse ringde jag Apotek Hjärtat och lyckades reservera den sista förpackningen borta i Vänersborg. Nu kan vi äntligen påbörja Bonzos behandling och jag kan bara hoppas på att detta kommer hjälpa honom.

världens sötaste hund

2020 kommer nog vara de värsta året för många

För min del, att förlora Ronja och Foxie är de värsta jag har fått vara med om. Det känns som att 2020 bara har fört med sig elände. Idag fick jag veta att en väns förälder ligger på intensiven och har Corona. Känner mig så hjälplös i detta och rädd. Man önskar att det fanns något man kunde göra men just nu kan jag bara visa mitt stöd så gått det går och hoppas att allt kommer gå bra. Jag upplever att folk inte bryr sig när det kommer till Corona. Jag märker det så tydligt när jag är ute med Bonzo. Folk kommer fram trots att man ska hålla avstånd. Folk ute på stan går in i en trots att det finns gott om plats och folk håller inte avstånd i köer. Jag tror många lever med mentaliteten “Det händer inte mig” och då verkar man inte bry sig ifall det kan hända någon annan. Snälla var rädda om er och visa era medmänniskor respekt.

Dela

8 Kommentarer

 1. 2 juni, 2020 / 21:51

  Skönt att du kunde få tag på medicinen, phheew, samt ja håller med, tycker också att folk inte håller avstånd, de är distrå

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2020 / 13:00

   Nej det verkar tänka att “det händer inte mig”. Men man får göra sitt bästa för att hålla avstånd själv. Annars får man väl börja fejkhosta så att folk fattar grejen 😂

 2. 2 juni, 2020 / 21:53

  Vad skönt att du tillslut fick tag i medicinen till Bonzo och det är verkligen dåligt när folk inte visar respekt i allmänheten. Hos mig funkar det bra men har hört att det är sämre på många andra platser. Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2020 / 12:59

   Här bryr sig ingen. Folk kan gå rätt in i en på gatan…

 3. 2 juni, 2020 / 22:10

  Tur att du fick tag på det tillslut så ni kan börja behandla honom. <3 Och ja, ursch vilken start på detta år, det här kommer vi se konsekvenser av så länge sen framåt också. Håller alla tummarna för din väns förälder. Har också märkt att ett mer avslappnat läge sista veckorna, men själv håller jag i det och ses ännu bara utomhus med vänner, träffar inte mina äldre och undviker affärer i största mån. Men behöver turisterna i sommar till ön, vi är beroende av att de kommer, annars kommer inte många företag överleva här.

  • dixiwonderland
   Författare
   8 juni, 2020 / 12:59

   Verkar dock som att ni kommer få en massa turister i sommar för något Gotlandssida kraschade ju när alla skulle boka stugor 😂

 4. 3 juni, 2020 / 08:54

  Håller med faktiskt… 2020 har inte gett så värst mycket tur & glädje faktiskt….. <3 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.