5   29
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

20% rabatt på ALLT! Detta får ni Crazy Plant Parents inte missa


Reklamlänk till Wexthuset.com

20% rabatt på ALLT! Detta får ni Crazy Plant Parents inte missa

Monstera Deliciosa Albo Variegata

Wexthuset fyller 20 år idag och det firar dom med 20% rabatt på allt

Min absoluta favoritbutik när det kommer till växttillbehör är Wexthuset och idag firar de 20 år! Det som gör att jag älskar denna butiken är att de har allt! Är det något som jag tycker är jobbigt så är det när man måste beställa saker från flera olika hemsidor. Vill jag köpa växtnäring och Nemablom då vill jag göra det från samma butik. Och det är de jag älskar med Wexthuset för där hittar jag alltid allt som jag behöver. Om ni är nyfikna på vilka tillbehör som jag har hemma så finns allt länkat i detta inlägget.

20% rabatt på ALLT! Detta får ni Crazy Plant Parents inte missa

För att fira sin födelsedag på bästa sätt så erbjuder Wexthuset 20% rabatt på hela sortimentet! Det är otroligt generöst och jag som behöver fylla på här hemma kommer inte tacka nej! Rabattkoden som ni ska använda i kassan är WEXT20. Rabattkoden gäller endast idag och handlar ni för mer än 599 kronor så får ni fri frakt. Passa på att fylla upp med dina favoritprodukter.

Detta beställer jag idag

Det som jag kommer köpa idag är Clonex som jag använder för att ge alla mina sticklingar en riktigt bra start. Älskar den så mycket och jag använder den även på mina blommor nu. Dessutom så börjar min näring ta slut här hemma så jag kommer köpa 5 liter av Formulex som är den bästa näringen som jag har provat. Missa inte nu att beställa hem era favoriter från Wexthuset. De säljer allt från växthus, fröer, vårlökar, grönsaker, växter, verktyg och så mycket mer. Med rabattkoden WEXT20 får du 20% rabatt på din beställning endast idag.

Klicka här för att direkt komma till Wexthuset

Dela

2 Kommentarer

 1. 27 mars, 2022 / 18:24

  Spännande med nya växter!

  • dixiwonderland
   Författare
   28 mars, 2022 / 20:06

   Det blev dock inga nya växter utan växttillbehör 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.