0   23
4   29
6   40
0   26
0   19
5   33
5   38
2   46

Påskägget som alla beauty queens förtjänar denna påsken


Reklamlänkar för Lyko.se

Påskägget som alla beauty queens förtjänar denna påsken

Nu är det inte jätte långt kvar tills påsk. Firar ni påsk? Vad jag vet så verkar det vara mer vanligt att man äter påskmiddag än att man faktiskt pyntar hemma. Själv så tycker jag det är så mysigt att pynta inför påsken. Det är så många vackra pastellfärger och nu när jag är utbildad florist så tycker jag det är roligt att göra påskgrupper. Något påskägg fyllt med godis är jag inget fan av då jag inte tycker om godis. Jag tillhör inte statistiken där de säger att man äter ca 15 kg lösgodis per år om vi säger så haha.

Påskägget som alla beauty queens förtjänar denna påsken

Men däremot så hade jag blivit överlycklig för detta påskägget. Påskägget innehåller innehåller The Ritual of Sakura duschskum (200 ml), The Ritual of Sakura handbalm (70 ml), Rêve de Hanami parfym i resestorlek (15 ml) och Fortune Nude läppbalsam (4,8 g). Med andra ord det perfekta påskägget till någon som jag som inte gillar godis men som älskar skönhetsprodukter. Rituals har otroligt många bra produkter som doftar så gott. Jag har dock aldrig testat deras parfym eller läppbalsam så det hade varit spännande.

Påskägget som alla beauty queens förtjänar denna påsken

Detta är första gången som jag ser ett företag göra såna här påskägg och jag måste säga att jag älskar det! Såg även att det fanns ett gult med doft av söt apelsin och cederträ. Jag hade dock föredragit den rosa då det är en av mina favoritdofter från Rituals. Hur firar ni påsk och brukar ni ge små presenter?

Dela

2 Kommentarer

  1. 29 mars, 2022 / 15:45

    ja tack säger jag till det 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.