1   23
5   22
0   16
1   18
1   31
3   32
1   19
2   26

Produktiv Fredag är det nya

Produktiv Fredag är det nya

Produktiv Fredag är det nya

Idag har det varit full rulle här hemma. Produktiv Fredag är det nya. Jag har spelat in en video, planterat om mina Lejongap och kastat en hel del för vi får verkligen inte plats med fler blommor nu. Sen har jag diskat, dammsugit, vikt tvätt, plockat undan, fotograferat, uppdaterat. Nu ska jag redigera bilder, uppdatera, redigera video samt texta video, fixa thumbnail och när sambon kommer hem så ska vi hämta Melker då vi ska passa honom idag.

Igår kom även en ny trädgårdsvideo ut när vi fixar ute i Öresjö. Efter att vi var där ute förra helgen så har jag fått en bättre översikt över hur jag ska göra där ute. Jag har bestämt mig för att ignorera min sambos farmors rabatter. Tanken var att jag skulle rensa upp i dom och plantera ner blommor. Men hans farmor vägrar ta bort ormbunkarna. Och då de kväver allt annat så är det ingen idé att plantera något där. Men till min stora glädje så får jag plats med hela 7 pallkragar. Och jag ska även göra en helt ny rabatt så det blir nog bra tillslut.

Helt utslagen efter hundpromenaderna

Jag skulle ha vattnat min växter i Måndags men de stackarna har fortfarande inte fått vatten. Ska jag vara helt ärlig så har jag varit helt död i kroppen efter alla dessa hundpromenaderna. När jag kommer hem så är jag helt utslagen och orkar inte göra något efteråt. Men idag (förutom Melkersson sen) så har jag inte haft några hundar så då har jag hunnit med allt det som jag hamnat efter med. Jag hoppas att ni får en jätte fin helg, ska ni göra något kul?

Dela

6 Kommentarer

 1. Isabelle
  25 mars, 2022 / 19:27

  Men wow vilken dag, superwoman du! Här blir det gräsankahelg då maken ska spela in musikvideo i Strömstad så det blir bebishäng, bebishäng, bebishäng ;p

  Hoppas att du får en underbar helg!! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   26 mars, 2022 / 08:46

   Oj men gud va spännande med musikvideo 😀 Bäbishäng lät mindre spännande 🤣 😉

 2. 26 mars, 2022 / 09:17

  wow, härligt! hoppas du har en fin helg 🙂

 3. 27 mars, 2022 / 04:41

  Som du håller igång!! Glöm inte vila!! <3

  • dixiwonderland
   Författare
   27 mars, 2022 / 15:58

   Vila får jag göra när jag är död 🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.