3   30
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

12% rabatt på hela sortimentet för att medlemmar


Detta inlägget innehåller reklamlänkar för Wexthuset.com

12% rabatt på hela sortimentet för att medlemmar

Anadendrum Affine | Philodendron Plowmanii

Denna helgen får alla medlemmar hos Wexthuset
12% rabatt på hela sortimentet
Ange koden: WEXT12

12% rabatt på hela sortimentet för att medlemmar

Clonex Mist | Formulex

Dessa två är ett måste här hemma. Jag är lika besatt av dessa som mina växter. Sen jag började använde Growth Technology så har jag märkt en enorm skillnad i mina växter. De växer så otroligt bra (vi har bara norrfönster och inga växtlampor nu under sommaren) starka fina rötter och sticklingarna som jag tar får rötter så galet fort. Rekommenderar dom varmt. Är ni sugna på fler av mina favoriter så hittar ni dom här.

Dela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.