3   32
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Avskedsmiddag på Savoy Trollhättan

Igår gick jag 5,72 km i 32 graders värme. Galet varmt med andra ord. Men hundpromenaderna gick hur bra som helst. Detta är min första vecka med Messi och vi kunde inte ha fått en bättre start. Vilket känns så himla roligt. Lilla Oliver fick ett litet dopp i älven men det uppskattade han inte alls förrän han kom upp på land. Då blev han som en liten hundvalp och skulle busa. Idag är det som tur är svalare så vi kommer kunna gå lite längre idag. Då både Messi och Oliver är gamla gubbar så anpassar jag promenaderna efter dom, vilket jag gör med alla hundarna naturligtvis. Men märker jag att de är lite tröttare vissa dagar då är kanske en mysstund hemma i lägenheten bättre än att vi ska vara ute hela promenadtiden.

Avskedsmiddag på Savoy Trollhättan

Efter promenaderna med hundarna så var tanken att vi skulle åka ut med båten. Johans pappa har en båt som jag faktiskt aldrig har åkt i. Men efter att vi var och badade så fick jag mer sug för att bada. Tyvärr så blev det inget bad med båten för Johan var borta och förberedde inför killarnas 30 års fest och det drog ut på tiden. Men det slutade med att vi gick ut och åt middag med Jonas och Marie på den nya restaurangen Savoy. Maten var super god och personalen var service minded.

Savoy Trollhättan

Jag kan tycka att priserna är lite väl pricey men man får mycket mat. Nu var Jonas snäll och bjöd på maten vilket han alltid gör när vi är ute. Får så dåligt samvete över det. Samma sak med mamma. Hon vill också alltid bjuda. Men efter Gotland när vi lär vara totalt ruinerade så sa jag att vi kunde bjuda dom på salta pinnar och en öl haha. Nej men vi har Jonas present som han fick av oss så då kan vi passa på att bjuda tillbaka ordentligt.

Avskedsmiddag på Savoy Trollhättan

Tyvärr så hade jag ätit en åksjuktablett då jag trodde att vi skulle ut med båten. Jag ska ta tabletten två timmar innan och den största bieffekten är att man blir trött, fruktansvärt trött. Jag började faktiskt fundera på om det är sömntabletter som jag fått utskrivet av läkaren. För klockan 21 så däckar jag i sängen och sover i 11 timmar. Jag har tagit receptbelagda tabletter mot illamående tidigare men har aldrig blivit så utslagen som jag blev av dessa. Det är ju tur att det inte är jag som ska köra när vi åker till Gotland.

Dela

4 Kommentarer

 1. 22 juli, 2022 / 12:17

  Det ser gott och smarrigt ut och tycker absolut man kan få bli bjuden <3

 2. 22 juli, 2022 / 20:33

  Hahaha det är som när jag tar allergitabletter, fick specialutskrivda pollentabletter för en USA resa, tog en på morgonen och sov mig igenom två delstater pga blev så trött haha!

  • dixiwonderland
   Författare
   23 juli, 2022 / 08:49

   Oh no 🤣 Är lite rädd att jag kommer däcka på båten men då lär resan över havet gå fort iaf 🤣🤣

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.