79   60
1   26
7   49
3   33
2   23
0   31
0   27
1   25

Klänningarna som är perfekta för sommaren 2019

Enchanted Bloom Jmpst / Enchanted Blooms Dr / Varintra Dress / Objpamela

Som ni säkert märker så har jag inte lagt upp outfits på väldigt länge. Det är för att jag just nu är inne i den perioden som jag alltid har så här års. Jag är trött på att konstant ha på mig leggings och stickade tröjor så jag protesterar mer eller mindre. Känner mig så fruktansvärt oinspirerad när det kommer till outfits just nu. Det enda jag vill ha på mig är klänningar. Världens bästa plagg om ni frågar mig. Därför tänkte jag passa på och tipsa er om en massa nyheter som har kommit in. Så galet mycket fint!

Klänningarna som är perfekta för sommaren 2019

Sweet Button Dress / Sweet Button Dress / Sweet Flower Dress / Anna Dress

Leopard är en trend som jag aldrig kommer tycka om men just denna klänningen tyckte jag var söt. Gult är årets färg så köper ni kläder i gult så kommer ni vara trendiga denna våren och sommaren. Ni har nog redan gissat rätt att den vita med blommor är min favorit haha. Sen är jag tvungen att inkludera vackra maxiklänningar. Måste vara det mest underbara plagget man kan ha på sig. Denna blåa är perfekt om ni ska på bröllop i sommar eller annan tillställning.

Blanche Midi Dress / Long Sleeve Dress / Floral Maxi Dress / Claudia Dress

Jag hade helt missat att Nelly sålde Kiss the sky eller så hade jag glömt av det. Men av alla klänningarna i detta inlägget så är naturligtvis denna vita min absoluta favorit. Den är så jag som det går att bli. Har även sett att de tagit in märket Forever Unique igen. Kul då det är det perfekta märket om man ska på bal eller annan större tillställning.

Linen Chambray / Amy / Antonella / Bloom Lace Strap Dress

Alla dessa fyra får mer än gärna flytta in till mig. Den rosa är så otroligt fin. Tänker om man bor ute på landet och så dukar man upp med blå/vitt porslin och tar lite bilder, hur fint? Är jag arbetsskadad, svaret är ja haha. Sen älskar jag färg, färg och åter färg! Så himla rätt och samma sak gäller naturligtvis blommor. Det går aldrig ur tiden. Den nya trenden med prickar tycker jag kan vara helt okej beroende på hur plagget ser ut. Men jag har faktiskt en del klänningar och blusar med prickar på.

Dela

20 Kommentarer

 1. 2 april, 2019 / 16:52

  Så extremt drömmiga alla dessa är!

 2. 2 april, 2019 / 19:48

  Men wow vilka klänningar! 😍

 3. 2 april, 2019 / 20:06

  Så ljuvliga klänningar, måste verkligen uppdatera den delen av min garderob inför sommaren 😉

 4. 2 april, 2019 / 20:55

  Åh så fina! 😀

 5. 2 april, 2019 / 20:59

  Riktigt fina klänningar!! Måste köpa ett par nya till sommaren, dock tryter ekonomin nu för jag sparar till lite större saker såå det får vänta haha :’)

  • dixiwonderland
   Författare
   3 april, 2019 / 09:29

   Kommer ju alltid nya klänningar om inte annat 😀

 6. 2 april, 2019 / 22:39

  Längtar också!!!! Sååå fina!!!

 7. 3 april, 2019 / 06:47

  Men alltså åh! verkligen så sjukt härliga klänningar ju! Kram fina <3

 8. 4 april, 2019 / 07:51

  Så fint 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.