2   20
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

Vill jag ens existera i denna världen?

Vaknar upp till en värld där jag ställer mig frågandes om jag ens vill existera i den? Igår såg vi den nya Marvel filmen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Den var allt det som man hade drömt om att Mulan skulle vara. Tyckte filmen var bra och absolut se värd! I filmen så finns det en annan värld som det så ofta gör i Marvel filmerna. Jag frågade min sambo om han hade hittat den världen i filmen hade han velat stanna där? Och han säger nej. Jag kollar förvånat på honom och frågar ”Hur kan du inte vilja stanna kvar i en värld med magiska varelser än den vi lever i idag”.

Vem vill ens existera i den världen vi lever i idag?

Det är väl dessutom en självklarhet att om du hittar den vita kaninen och ramlar ner i kaninhålet och hamnar i Underlandet att du vill stanna där. Hur kan man framför allt vilja fortsätta leva i denna världen där vuxna människor kastar små barn från 15 meters höjd? Och där skjutningar dessutom har blivit en del av vår vardag.

Vill jag ens existera i denna världen?
Farsdagbuketten som levererades igår.

I Marvel filmerna så vet man att de goda besegrar det onda

I verkliga livet vet du inte om du kommer bli ihjälskjuten när du går för att handla mat. Det känns inte som att världen kommer bli en bättre plats. Måste vara underbart att börja veckan med att läsa detta blogginlägget haha. Men jag kan inte vara den ända som tänker så här? Idag ska sambon på aw så jag kommer vara ensam i stort sett hela denna dagen och kvällen. Planen är att skriva en lista och pricka av allt. Ni finner listan på instagram om ni är nyfikna. Hoppas att ni får en bättre start på veckan än mig.

Dela

2 Kommentarer

  1. 16 november, 2021 / 17:12

    nej, världens känns så hemsk, vågar knappt gå ut 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.