0   20
3   43
3   40
3   38
7   38
2   38
3   32
6   26

Vilken underbar dag det har varit idag


Detta inlägget är i annonssamarbete med WondersbyDixi

Vilken underbar dag det har varit idag. Startade dagen med att gå ut med hundarna. Först Bonzo och sen gick jag för att hämta Ronja. Mamma slutade tidigt idag så hon hämtade henne redan vi tolv. Hann diska och äta lunch innan Amanda kom förbi. Vi skulle nämligen ut och fotografera. När jag fotograferar så är kläderna väldigt viktiga. Ingen har missat att jag älskar den bohemiska stilen och det är gärna det jag vill att mina kunder ska ha på sig. Det gör så enormt mycket för helhetsintrycket och speciellt när man är ute efter en viss känsla.

Amanda fick låna en av mina klänningar då hon inte hade någon som riktigt passade in på mina önskemål. Vi hade väldigt roligt men det blåste så galet mycket vilket var skönt då det var så varmt men jobbigt för hennes hår flög åt alla håll och kanter. Vi testade att fotografera på olika platser men när vi stod i de höga gräset så fick Amanda en fästing på benet och sprang iväg i panik. Men det var helt klart värt det med tanke på de fina bilderna som vi fick. Jag trivs så himla bra bakom kameran. Det är en speciell känsla när man får förverkliga de bilderna som man har i huvudet.

Om ni är intresserade av att boka en fotografering så kan ni maila mig på contact@dixiwonderland.com eller så kan ni besöka min hemsida WondersbyDixi. Höst upp finner ni en massa olika kategorier beroende på vad ni är ute efter. Ni finner även information kring priser.

Detta inlägget är i annonssamarbete med WondersbyDixi

 

12 Kommentarer

 1. 28 juni, 2018 / 21:09

  Så fina bilder 🙂

 2. 29 juni, 2018 / 08:48

  Fantastiska bilder! 🙂

 3. 29 juni, 2018 / 09:16

  Vad vackra bilder <3 Skulle vara sååå skoj att fota med dig 🙂 Bor så långt bort bara. Hoppas du får njuta av fredag raring 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   29 juni, 2018 / 12:03

   Va glad jag blir av att läsa det 😀 Har du vägarna förbi så är det bara att höra av sig 😉

 4. 29 juni, 2018 / 20:02

  så fina bilder! Å jag å Theodor skulle vilja bli fotade av dig, synd att de är så långt… hojta till om du åker till Luleå 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2018 / 14:24

   Men va glad jag blir av att läsa detta 😀 Jag kommer absolut höra av mig om jag har vägarna förbi 😀

 5. 30 juni, 2018 / 12:38

  Wow, du är verkligen helt fantastisk på att ta kort och så fin Amanda är! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.