3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Jag älskar de här klänningarna och vill ha allihop


Detta inlägget innehåller annonslänkar

Vit / Svart / Rosa / Vit / Blå / Röd

Jag älskar de här klänningarna och vill ha allihop! Gud va fina dom är. Jag som endast köpt två klänningar denna sommaren skulle behöva fylla på med fler innan alla höstkläderna börjar trilla in. Nästa vecka ska det bli 28 grader varmt varje dag så klänning kommer absolut vara ett måste. Förr när jag var yngre så köpte jag bara festklänningar och nu köper jag endast vardagsklänningar. Kan ju vara smart att ha lite av varje. Även om jag väldigt sällan har en anledning att klä upp mig så vet man ju aldrig vad som väntar i framtiden.

 

Kjol / Väska / Blus / Klänning
Hos Nelly får ni 20% rabatt extra på alla klänningar som är på rea. Använd koden DRESSES20 för att få rabatten. Bikbok har fyllt på sin rea och många av plaggen ligger under 100 lappen. In och fynda innan det säljer slut. Boozt har upp till 50% rabatt på sin rea och som jag har nämnt tidigare, vill du shoppa designer plagg så är det hos Boozt du ska göra det. Super snabb leverans och deras kundservice är bäst! Gina Tricot har upp till 70% rabatt på sin rea och dom har även fyllt på med mer plagg. Ivyrevel har upp till 60% rabatt på sin rea där ni bland annat kan hitta denna fina klänningen. Hos Lyko får ni en av mina favorit concealers Cover all mix från Make up store för halva priset. Med koden BLOWMYMIND får ni 10% extra på Nakds rea. Sist men inte minst, Yves Rocher har upp till 50% rabatt på sin rea.

16 Kommentarer

 1. Mirjam
  29 juni, 2018 / 14:37

  Vore så roligt om du kunde starta upp med Yotube igen! 🙂 <3

  • dixiwonderland
   Författare
   30 juni, 2018 / 14:29

   Hej fina du. Jag kommer tyvärr inte göra det så som det ser ut nu. Det blev krångel med skatteverket då jag inte har ett eget företag utan jobbar som egenanställd. Detta var största anledningen till varför jag stängde ner kanalen och idag så har jag varken tid eller ork. Det blir för mycket arbete och för lite betalt. Sen hade jag över 700 prenumeranter men inte ens 120 visningar per film så det kändes fruktansvärt ovärt. Kram

 2. 29 juni, 2018 / 15:57

  Alltså ja, finns inget bättre än klänningar! Dessa var sååå fina <3

 3. 29 juni, 2018 / 22:11

  Så himla många fina klänningar!! 🙂 Härligt med värmen!!

 4. 29 juni, 2018 / 23:30

  åhh vem vill inte ha alla hållr med så fina
  trevlig helg kram

 5. 30 juni, 2018 / 21:03

  så himla fina bilder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.