2   22
0   26
2   58
4   79
4   36
0   22
2   43
5   27

Vilken typ av instagram konto är er favorit?

Först och främst, tusen tack för den fina responsen på gravidfotograferingen. Ni anar inte hur glad jag blir av era fina ord. Jag har fortfarande en massa bilder kvar att visa upp.

Älskar stilen han kör med haha.

Nu var det länge sedan som ni fick se Bonzo. Ni följer väl honom på instagram? Nu försöker jag verkligen att uppdatera alla mina 4 instagramkonton minst en gång om dagen. Kan säga att jag blir smått förvirrad över vilka bilder jag har publicerat vart. Jag publicerar aldrig samma bild två gånger, det är något som jag alltid har varit väldigt noga med. Men just nu känns det lite kaos när så många konton (+ bloggen) ska uppdateras.

Hoppas att ni gillar uppdateringarna i alla fall. Jag försöker även att vara mer personlig på instagram. Har under flera år inte riktigt vetat vad jag ska göra. Om jag bara ska lägga upp bilderna eller faktiskt skriva något till dom. Men sen ställde jag mig frågan vad jag själv gillar och tycker om. Vad vill jag se? Vilka konton är de jag klickar på först. Det handlar naturligtvis inte om att kopiera någon, utan att inspireras. Även om responsen på instagram är minimal så tror jag att jag vinner på det i långa loppet.

Vilken typ av instagram konto är er favorit?

Den som är personlig och visar bilder ur vardagen eller den som endast publicerar fina bilder och är smått opersonlig?

Dela

20 Kommentarer

 1. 2 juli, 2019 / 13:22

  Hade ingen aning om att Bonzo har en egen Instagram och vad gulligt. Förstår att det blir förvirrande med fyra konton samtidigt men grymt jobbat av dig! 😀 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juli, 2019 / 08:21

   Gjorde kontot för den dagen han inte finns längre. Fint att kunna gå tillbaka och minnas alla fina stunderna med honom <3

 2. 2 juli, 2019 / 16:00

  Oj, så svårt! Jag tycker nog att en bra blandning av båda är bäst! ^^

 3. 2 juli, 2019 / 16:10

  Jag gillar båda kontona. Jag gillar att se fina bilder och bli inspirerad men jag gillar också att lära känna personen bakom bilderna! 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juli, 2019 / 08:20

   Det är precis så som jag tänker med min. Fin bild men samtidigt en text som man kanske kan relatera till 😀

 4. 2 juli, 2019 / 17:17

  Det där med att ha flera konton kan bli lite snurrigt ibland. Jag hanterar ju dessutom konton åt flera kunder… är alltid livrädd att jag ska råka publicera en kattbild hos någon av dem 😛

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juli, 2019 / 08:19

   När det kommer till andras konton så kan jag förstå att det blir extra jobbigt för dig. Vill ju inte råka lägga upp en kattbild på ett företagskonto xD

 5. 2 juli, 2019 / 20:42

  Jag gillar mest att se fina bilder.. ”tyvärr” haha.. kanske är lite tråkigt, men på instagram vill jag typ endast ha inspo i form av drömmiga bilder och resor! 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juli, 2019 / 08:19

   Där är jag lika dan. Har dock inte så hög standard på instastories angående bilder 😛

 6. 2 juli, 2019 / 21:36

  Jag följer mest träningskonton och följer inte konton som enbart har fina bilder. Jag följer träningskonton eftersom det är det som inspirerar mig och är mitt stora intresse. Jag förstår att det blir rörigt när du har så många konton på instagram.

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juli, 2019 / 08:18

   Man ska absolut följa konton som inspirerar 😀

 7. 2 juli, 2019 / 21:45

  Jag gillar en blandning av båda vilket var ett väldigt dåligt svar på din fråga haha…. 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   3 juli, 2019 / 08:18

   Jo det tycker jag allt att det är 😀 Alltid roligt att veta vad alla tycker 🙂

 8. 3 juli, 2019 / 00:31

  Men vilken sötis!

 9. 3 juli, 2019 / 11:58

  Jag vill gärna se inspirerande konton med stylade bilder, men vill också sedan att de kontona ska vara personliga och visa hur det ser ut bakom just de stylade fotona. Det känns mer lättsamt och rimligare att leva upp till.

 10. 7 juli, 2019 / 02:46

  Jag föredrar helt klart mer vardagliga Instagram-konton. Att bara se perfekta ytor hela tiden är ingenting för mig. Men vilken fantastiskt söt hund du har – är det en blandis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.