3   20
0   36
0   23
2   23
2   25
0   31
0   35
0   25

När man har haft plåster i 6 månader


Inlägget är reklam för Nakd.com och innehåller annonslänkar

Svart / Vit / Beige

Dessa tre är så himla fina!

Hoppas att ni har haft en bra start på veckan. Min började med en promenad på 1,5 timma. Min sambos pappa behövde lite hjälp med Melker. Han såg så chockad ut när jag låste upp dörren imorse. Det var över ett år sedan som jag var där och tog ut honom. Promenaden gick bra förutom att mina fötter tar dö på mig.

Jag har använt speciella plåster till mina hälar sen i Januari. Jag har alltså haft plåster i över 6 månader. Ingen paus där i mellan utan plåster efter plåster. Men det blir som en ond cirkel. Om jag alltid har plåster så kommer huden på min häl aldrig att klara av skor så nu bestämde jag mig för att köra utan plåster. Hann gå 10 min innan jag fick skoskav. Så på hemvägen hade jag plåster men när jag skulle duscha så tog jag av dom och nu försöker jag stå ut. Imorgon ska jag ut med Melker igen så då behöver jag sätta på plåster men sen får de åka av. Förhoppningsvis så läker min häl någon gång. Det är kanske nu som jag ska skära av en bit av min Aloe Vera och sätta på.

Dela

12 Kommentarer

 1. 1 juli, 2019 / 16:35

  OMG så snygga klänningar, måste nog köpa en 😀 Men fy så jobbigt med hälen! :,(
  Jag jobbar ju och tävlar så himla mycket så har ingen dag där där jag är helt ledig 🙁 Men kan fredag 12 juli efter kl 16 och tisdag och onsdag 16 och 17 juli efter kl 17. Haha jobb och hästar heeela tiden 😀

 2. 1 juli, 2019 / 19:55

  Men alltså såååå fina 🙂

 3. 1 juli, 2019 / 22:07

  vill ha den svarta, så fin!

 4. 2 juli, 2019 / 15:12

  Åh den vita och beiga fastnade jag för, så fina! 😀 Ajaj, låter inte skönt! Hoppas det gick bra med promenaden <3

 5. 3 juli, 2019 / 20:10

  åh så jobbigt!! har du som en knöl på hälen? i hälsenefästet? Jag hade det på båda, fick så mycket skavsår som barn, som äldra fick jag knölar och det visade sig att jag hade som en pigg på skelettet rakt ut, de oppererade bort det och nu är det så bra 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   4 juli, 2019 / 10:32

   Ne min häl är som den ska vara förutom att den är överdrivet känslig 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.