1   23
1   26
5   33
3   23
3   34
7   31
4   32
3   35

Vilken sneakers person är du?

Vilken sneakers person är du?

Ni som har hängt med ett tag vet varför jag hatar att köpa nya skor. Det kallas skoskav och förstör mitt liv på många sätt. Men ibland får man bara bita i de sura äpplet och köpa skor, köpa dyra plåster och hoppas att det ska hjälpa. Förra veckan fick jag hem mina Nsw Wmns från Nike. Så galet snygga men aj aj aj va hårda dom är. Jag hoppas verkligen att de kommer bli mjukare desto mer jag använder dom.

Perfect Chunky Sneaker / Perfect Sneaker / NSW Nike Ashin Modern

Nsw Wmns Nike Tanjun / Nsw Wmns Nike Tanjun / Nsw Wmns Nike Tanjun Viale

Jag har även köpt hem ett par svarta träningsskor från Nike som påminner mycket om dessa svarta. Men naturligtvis så får jag skoskav av dom. Och då tänker ni säkert att jag får de på hälen. Nej nej nej. Jag får skoskav ovanför mina tår… Vem får skoskav där? På riktigt! Men utöver det så är de jätte sköna så jag får helt enkelt lägga på lite mer plåster. Hade varit enklare om det fanns en strumpa som var gjord av plåster haha.

Nsw Wmns Nike Md Runner 2 / Nsw Wmns Nike Air Max Thea / Nsw Classic Cortez Leathe

Nu kommer jag förmodligen inte köpa skor på ett tag. Jag vet att många älskar att köpa skor men jag har aldrig varit den personen. Hur är er relation till skor? Är ni en person som köper trots att ni inte är i behov av det eller är ni som jag att ni köper när ni verkligen måste. Och när ni köper sneakers vilken typ köper ni då? Jag gillar träningsskor men till vardags vill jag ha stilrena sneakers, helst vita.

BX 1553 BjaxstarX / Thunder Nature / RS-0 Winter INJ Toys

Veckans bästa inlägg / Senaste vloggen

Dela

14 Kommentarer

 1. 17 maj, 2019 / 11:40

  Usch det är verkligen jobbigt med skavsår och brukar ha samma problem. Men så himla fina skor! <3 Kramis

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2019 / 07:40

   Ja det är inte kul överhuvudtaget 🙁

 2. 17 maj, 2019 / 15:43

  Jag har faktiskt slutat vara en sneakersperson haha! Men annars gillar jag svarta skor! 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2019 / 07:39

   Om man inte köper sneakers, vad har man då för vardagsskor? 😛

 3. 17 maj, 2019 / 17:09

  Åh vad jag verkligen gillar sneakers, men är lite som du att jag heller inte är något fan av att köpa skor! :’D

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2019 / 07:39

   Nej visst är det tråkigt? Det känns lite som slöseri med pengarna för man vet att man kommer så slänga dom inom 6 månader ändå 😛

 4. Ida
  17 maj, 2019 / 17:57

  Åh sneakers är såå snyggt! Är egentligen inte en sneakersperson eller ja var inte det men har 2 stycken nu och älskar dem. Är dock inte galen i sneakers ändå haha men de är riktigt snygga 😀

  • dixiwonderland
   Författare
   18 maj, 2019 / 07:38

   Jag kan inte tänka mig ett liv utan sneakers xD

 5. 18 maj, 2019 / 05:54

  Dom sista va bra fina!

 6. 19 maj, 2019 / 13:27

  Men usch, vad jobbigt att få såna skoskav och just på det stället på foten också :/

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2019 / 10:52

   Ja men nu slipper jag plåster på hälarna i alla fall xD

 7. 20 maj, 2019 / 09:14

  jag älskar vita skor! har dock så svårt att hitta bra till mina dumma hälsenor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.