15   30
7   35
8   30
7   30
4   34
7   36
1   29
2   37

Kan inte få nog av alla vackra klänningar

Guipure Detail Dress / Milla Button Detailed Mini Dress / Waist Fringed Playsuit

Kan inte få nog av alla vackra klänningar

Den första klänningen är så fin. Funderar starkt på att beställa hem den när jag har fått lön. Tråkigt bara att den är så himla genomskinlig. Önskar verkligen att de hade antingen använt ett tjockare tyg eller ett undertyg. Som tur är så har jag en underklänning hemma. De andra två är också så himla fina. Alla tre är perfekta för dig som ska ta studenten.

Wrap Mini Dress / Front Tie Shirt / Loose Fit Shorts / Wrap Mini Dress

Jag gillar när företagen gör olika plagg av samma mönster. Det ger kunderna en större valmöjlighet. För alla gillar kanske inte att ha klänning men föredrar att ha ett set. Färgen på den gula klänningen är så fin! En perfekt sommarklänning om ni frågar mig.

Ruffle Detail Maxi Dress / Front Knot Midi Dress / Lace Strap Dress / Stripe Dress

Jag älskar blått! Det känns så himla rätt att ha en blå klänning på sommaren. Lite kul att jag förr var helt besatt av rosa. I stort sett så var alla mina klänningar rosa och idag har jag bara en klänning som är i rosa medan blått har börjat ta över allt mer. Men den känns så tidlöst och fint. Och på tal om fint. Hur galet fin är inte den olivgröna klänningen? Älskar volangerna på den och hela designen.

V-Neck Anglaise Mini Dress / Ribbon Accessory Detailed Dress / Yol Shirt Dress

Den första klänningen går att ha till så många olika tillfällen. Ska man på fest så fungerar den, födelsedagskalas, event eller shoppingtur på stan. Jag älskar verkligen kläder med mycket detaljer, så himla fint. Rött som ni kanske vet är inte min färg men hur fint är det inte med röda klänningar på sommaren? Denna har en väldigt härlig, avslappnad modell men otroligt fina detaljer. Den tredje klänningen tänker jag är perfekt om man ska utomlands eller spenderar mycket tid på stranden. Älskar färgen på den.

V-Neck Anglaise Peplum Top / White Strap Ruffle Top / Singoalla Button Top

Förutom klänningar så finns det en hel del söta toppar. Jag älskar dessa tre. Vitt går aldrig ur tiden och volanger är här för att stanna. Det är något som alltid kommer tillbaka år efter år. Förutom att styla dessa med byxor så tänker jag att en kjol i linne hade varit väldigt fint.

Plunge V-Neck Chiffon Dress / Plunge V-Neck Chiffon Dress / Knot Front Cut Out Dress / Knot Front Cut Out Dress

Två klänningar som dessutom finns i flera olika färger. Min favorit är den till höger men jag tycker att de till vänster är super söta. Gult är verkligen här för att stanna vilket är så himla roligt. Man kan inget annat än att bli glad. Det som jag gillar med dessa klänningarna är att de går att matcha med sandaler, sneakers eller klackar.

Min senaste video

Dela

20 Kommentarer

 1. 18 maj, 2019 / 07:55

  Nämen alltså NEJ! Som jag längtar nu efter att vädret ska bli på våran sida! Går fortfarande i långbyxor och tjocktröja… Inte så kul nej… KRAM hjärtat <3

  • dixiwonderland
   Författare
   19 maj, 2019 / 10:01

   Jag går också runt klädd så. Nu får värmen ta och komma för jag vill bara gå runt i klänningar 😀

 2. 18 maj, 2019 / 11:36

  Åh vad jag längtar tills jag kan börja köpa vanliga kläder igen!

 3. 18 maj, 2019 / 14:35

  Så himla vackra klänningar!! Älskar verkligen den beiga spetsklänningen och den gröna med löven på 😀

 4. 18 maj, 2019 / 15:59

  Åååh så många fina klänningar! 😀 <3

 5. 18 maj, 2019 / 16:56

  Åh så många fina <3

 6. 18 maj, 2019 / 17:42

  Så många underbara!!!😍

 7. 18 maj, 2019 / 19:32

  ääälskar klänningar 😀

 8. 18 maj, 2019 / 19:42

  Såå fina 😀

 9. 19 maj, 2019 / 19:20

  Alltså wow! Älskar den första off shoulderklänningen! 😀 Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   20 maj, 2019 / 10:51

   Igår hade jag faktiskt klänning 😀 Men idag är det kallt igen 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.