2   18
0   21
4   31
0   20
2   25
14   33
0   23
0   18

Imorgon har Kira varit i Sverige i en vecka

Kira gatuhund från ryssland

Lilla Kira verkar ta alla med storm! Min bestie var här idag och träffade henne för första gången. Jag visste att Kira skulle älska min bestie för hon är så himla lugn och har bra energi. Och visst hade jag rätt för man kunde tro att de känt varandra i flera år så glad som Kira blev. Imorgon har hon varit i Sverige i en vecka och allt har gått så himla bra. Hon är så duktig vid hundmöten, verkar inte ha något emot att vara hemma hos mig medan mamma jobbar och hon ÄLSKAR uppmärksamhet. Det har även gått väldigt bra mellan henne och Bonzo. Vi har lägenheten avspärrad och första dagen som hon var här fick han ett litet utbrott men allt gick bra. Vi får se när vi testar att släppa ihop dom. Bonzo kommer naturligtvis få ha munkorg på sig när det väl sker. Men imorgon när hon kommer hit så får vi fira att hon varit svensk medborgare i en vecka.

ChopChop

chopchop trollhättan

Som sagt så kom min bestie hit idag så vi köpte med oss mat från Chopchop. Jag hade fått bestämma så hade vi ätit sushi men eftersom ingen förutom jag tycker om det så fick det bli asiatiskt som passade alla. Det har regnat hela dagen lång. Jag tycker det är mysigt med regn men nu får gärna sommaren komma tillbaka. Vi köpte den AC för över 3000 kronor. Hade varit kul att få användning för den också.

Världens bästa, godaste och enklaste blåbärspaj

svenska blåbär plockade i skogen
blåbärspaj gjord på svenska blåbär med vaniljsås från Milda

Igår var jag ute och plockade ca 1 liter blåbär. En tradition som jag aldrig kommer bryta. Kommer bege mig ut igen och plocka mer för det är alltid bra att ha i frysen. Tycker svenska blåbär smakar så himla gott jämfört med de som man köper i butik. Gjorde min berömda blåbärspaj som alltid är så himla god. Ni hittar receptet här om ni är sugna. Super enkelt att göra.

Imorgon ska jag få hem en växt som jag vann på Tradera. Är så glad över att jag fick tag på denna växten, speciellt när jag lyckades få den rätt billigt. Dock förlorade jag en budgivning på en annan växt som jag vill ha idag på ebay. Blev så ledsen för någon budade när de var 3 sekunder kvar så jag hann inte ens reagera. Men förhoppningsvis så kan jag få tag på den igen.
Dela

3 Kommentarer

  1. 15 juli, 2020 / 10:08

    Men ååååh så mycket blåbär!! <3 Mums! Ja sommaren får gärna komma tillbaka nu :/

  2. 19 juli, 2020 / 14:49

    Alltså så himla underbart söt!!! :DDD Så gott med blåbärspaj 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.