2   22
1   26
4   38
6   25
4   25
2   21
0   29
0   19

Vi tjuvstartade hans födelsedag

Vi tjuvstartar hans födelsedag

Igår kom min bestie hit så vi tjuvstartade min sambos födelsedag med hemmagjord creme brulee. Är ni sugna att testa så finner ni mitt recept här. Hon och hennes sambo var så himla söta som hade köpt en present. Det låg lite goda ostar i, marmelad, äppelmust och kex. Min sambo älskar ostbrickor så det blev en väldigt uppskattad present.

Jag har haft problem med min sömn ett tag nu. Min sista visdomstand är på väg upp. Det gör inte jätte ont men det känns naturligtvis. Det värsta är att det gör som mest ont när jag ska sova och därför påverkar det min sömn. Har även känt av smärta i min svanskota som är en gammal skada och det gör mig lite rädd. När jag har haft problem med min svanskota så har jag haft fruktansvärd smärta. Men jag hoppas att det inte blir värre. Nu rör jag på mig rätt mycket i och med att jag har Smilla flera gånger i veckan så det borde hjälpa till.

Och på tal om lilla Smilla så går våra promenader otroligt bra

Hon är en väldigt glad liten tjej. Vi övar mycket på att gå över broar för det tycker hon är lite läskigt. Inte själva bron i sig utan räcket. Det är samma sak med hundar som går i trappor. De vill alltid gå in till väggen och aldrig förbi räcket. Tror inte att dom fattar att det är ett skydd som gör att de inte kan ramla ner. Då jag inte vill ha henne på sidan där bilarna kör så är hon tvungen att gå vid räcket men jag tror det kommer släppa efter ett tag. Hon får jätte mycket beröm och godis av mig så förhoppningsvis så blir det något roligt framöver.

Och idag är sista dagen som 29 åring för min sambo

Han hatar att fylla år och där är vi så otroligt olika för min födelsedag är helig. Jag älskar att fylla år, få ballonger, presenter, äta tårta osv. Jag har peppat hans födelsedag i flera månader och hans present har jag planerat i 1,5 år! Så med andra ord så är jag mer glad och exalterad än vad han är haha. Mest för att jag vet att min present kommer göra så att hans största dröm går i uppfyllelse. Han är verkligen världens bästa och det ska bli så roligt att få ge honom denna presenten då han om någon förtjänar att bli uppmärksammad.

Dela

4 Kommentarer

  1. 30 mars, 2022 / 17:42

    Så gott det ser ut! Mysigt att ni kunde tjyvstarta firandet lite. 🙂 Hoppas han får en bra födelsedag trots att han inte gillar att fylla år. 🙂 Härligt att du planerat så länge och verkar ha en bra present på lager.

  2. 31 mars, 2022 / 14:19

    Men wow…. Lät ju bra gott 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.