0   5
4   20
2   21
0   29
0   19
1   38
4   38
1   31

Bada i en vår explosion av färger


Reklamlänkar till Bubbleroom.se

Bada i en vår explosion av färger

Glad Dress Rose | New Greto Dress | Alicia Dress | Scarlett Shirt Dress

Jag njuter verkligen av att det är vår. Men är det något som jag längtar lite extra mycket efter så är det sommaren. Jag är inget fan av de varma vädret men jag längtar så mycket efter att få använda klänningar igen. Har så många olika bilder i huvudet som jag vill fotografera nu i sommar. Och det har äntligen börjat trilla in en massa färgglada plagg. Känns som att jag bara går runt i svarta kläder nu för tiden. Men på våren och sommaren så vill jag bada i färg, massor av färg.

Bada i en vår explosion av färger

Bada i en vår explosion av färger

Serena Blazer | Serena Trousers | Glady Dress | Crop Tommy | Tommy Signature Sweatpant | Trina Shirt Dress

Några av klänningarna som jag köpte förra året hann jag aldrig använda då jag köpte de på rean. En av dom var en så himla vacker gul klänning. Gult är en så himla fin färg som jag upplever är väldigt underskattad. Men man blir väldigt glad av den. Jag kommer förmodligen fortsätta att köpa en massa blåa klänningar. Man kan tycka att jag borde tröttna men jag älskar verkligen blått.

En explosion av färger gör en glad

Bada i en vår explosion av färger

Alicia Dress | Malva Dotted Dress | Plani | Rav Crinkle Top

Dessa blusarna föll jag verkligen för. Det fanns en tid då det enda jag köpte var blusar och jeansshorts. Kanske att man borde börja använda det igen. Kan faktiskt tycka att ett par slitna jeansshorts och en söt blus är finare än en klänning. Jag hoppas att ni gillade detta inlägget. Vet att det var länge sedan men nu hoppas jag att det fortsätter trilla in en massa fint så att jag kan göra dessa inläggen lite oftare.

Dela

4 Kommentarer

 1. 30 mars, 2022 / 10:51

  Den där långklänningen med volang över bysten var ju superfin <3
  Längtar också till sommaren och lättare kläder.

  • dixiwonderland
   Författare
   31 mars, 2022 / 10:40

   Nu har det blivit så kallt igen 🙁 Klockan är 10:40 och den visar nollgradigt 🙁

 2. 30 mars, 2022 / 19:31

  new greto dress har jag 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.