3   31
4   12
5   34
4   31
2   25
4   28
1   17
3   31

Igår var det inte vilken dag som helst

Igår var det inte vilken dag som helst

Hade en så himla fin dag igår. Först blev det en långpromenad med Smilla runt Spikön. Detta var vår andra vecka tillsammans. Det går väldigt bra. Hon är jätte duktig och lyssnar bra. Skäller hon på andra hundar så räcker det att jag bara säger till henne en gång så slutar hon direkt. Hon är väldigt glad och verkar uppskatta våra promenader lika mycket som jag.

Totalt så var jag ute och gick i 4 timmar igår

Jag hann komma hem och äta lite mat innan det var dags att ta ut Nala. Som jag saknar henne. Nu har jag ändå fått ta ut henne en gång i veckan vilket är mycket mer än vad jag trodde. Och för er som inte vet så har Nalas familj precis fått en liten bäbis vilket gör att de inte behöver mig lika mycket som när de båda två jobbade. Men igår så gick vi ner till Gamle Dahl och bara satt och njöt av allt de vackra. Det var kallt ute men i solen så frös man inte. Sen ville jag spendera så mycket tid som jag bara kunde med Nala så vi var faktiskt ute i 2 timmar. Totalt så var jag ute och gick i 4 timmar igår. Men jag älskar det även om kroppen gör ont.

Igår var det inte vilken dag som helst

Igår var det inte vilken dag som helst för igår fyllde min sambo 30 år!

Han är inte mycket för att fira sin födelsedag men jag anser att ens födelsedag är den viktigaste dagen på hela året så då ska man fira stort! Men igår var det bara vi två. Han jobbade sent och det gjorde även jag. Men vi hade en så fin dag tillsammans och det var så himla skönt att ÄNTLIGEN få ge honom hans present. Presenten som jag har planerat i 1,5 år. Presenten som kommer vara den bästa någonsin!

Grattis på 30 års dagen älskling

Det började med att han fick ett brev av mig. Där jag skrev hur otroligt mycket jag uppskattar honom och att jag är så tacksam för att han låter mig leva min dröm. Aldrig någonsin under våra år tillsammans har han sagt att jag ska byta jobb för att få en högre inkomst. Han har alltid stöttat mig! Och nu var det min tur att se till att hans största dröm går i uppfyllelse. Visst är ni nyfikna nu på vad det är han har fått? Jag kommer hyra en helikopter åt honom då hans största dröm är att bli helikopterpilot. Jag har aldrig sett honom så glad för en present någonsin. Han frågade flera gånger ”Är det sant? Är det på riktigt”.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag blev av att se honom så glad. Han är verkligen värld allt och lite till. En snällare människa får man leta efter. Han är även väldigt rolig och jag tror det är hemligheten till våra 13 år tillsammans. Vi har alltid så himla roligt tillsammans.

Dela

8 Kommentarer

 1. 1 april, 2022 / 13:27

  Grattis i efterskott till honom! Så fina ni är 😍

 2. 1 april, 2022 / 16:19

  Men grattis till honom! Så fina ni är tillsammans 🙂

 3. 1 april, 2022 / 16:58

  Vad härligt att du varit ute med hundarna så mycket! 🙂 Men förstår att du blev trött i kroppen av så mycket promenerande. Kul att han uppskattade presenten så mycket och vilken bra grej att ge bort! Hoppas resten av firandet blev bra och att han är nöjd med sin födelsedag ändå. 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   4 april, 2022 / 11:46

   Han har haft hela 5 kalas men än är han inte klar med firandet 😅 Men hans kalas har varit jätte bra så hoppas att de sista blir lika bra.

 4. 1 april, 2022 / 20:24

  vad härligt! å grattis till honom 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.