3   22
1   16
8   24
7   29
1   19
4   31
7   24
3   32

Vi skålade i de super fina champagneglasen

Innehåller reklamlänkar för Åhlens.se
Vi skålade i de super fina champagneglasen

Medan vår första natt slutade i tårar så var vår andra natt betydligt bättre. Vi skålade i de super fina champagneglasen som jag köpte just för detta ögonblicket. Vi fick en flaska bubbel i inflyttningspresent av våra vänner. Men då vi inte hade några fin glas så var jag ju tvungen att köpa några. Jag älskar utsikten från vårt köksfönster. Vår innergård är så himla fin och att kunna se hustaken ger en så mysig känsla. Även om de endast gått ett par dagar så känns detta hemma. Det känns som att vi har bott här i flera år. Förutom när vi ska sova, då känns det som att vi är på hotell. Men jag älskar lägenheten. Även om vi hör grannen ovanför när de går eller trafiken utanför fönstret så är det så mycket lugnare än där vi bott tidigare.

Vi skålade i de super fina champagneglasen

Det som är svårt för att få in vardagen. Att gå till jobbet känns jätte konstigt och det är nog lite detta som jag menade när jag skrev att det kommer kännas som att vi bor på hotell. Då trodde jag att det skulle vara svårt att greppa att lägenheten faktiskt är vår. Men nu är det mer som att man bor på hotell i den bemärkelsen att man glömmer av allt annat som ska göras förutom att pyssla i lägenheten.

Vi skålade i de super fina champagneglasen

Igår så mötte jag upp flyttstädet som skulle städa ur vår gamla lägenhet. Hade några samtal med vår hyresvärd angående en sak i vår gamla lägenhet. Hade endast en hundpromenad och känslan att vara hemma på 2 minuter efter jobbet var oslagbar! Väl hemma så har jag fotograferat så mycket och vid fyra kom elektrikern och fixade ett av uttagen som han pillade med förra veckan. Idag har jag fem hundpromenader inplanerat om inget avbokas. Galet intensivt blir det nu innan de börjar gå på sommarlov. Sen ska vi även få leverans av vårt nya köksbord och spis. Förhoppningsvis så kommer inte båda samtidigt så att det blir kaos i köket. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot detta. När vi väl har fått hem det då är det dags att beställa sängbord, soffa, tvbänk och soffbord. Om någon har sagt att det är billigt att köpa lägenhet och möbler då ljuger dom!

2 Kommentarer

 1. 20 juni, 2023 / 21:07

  Vad skönt att andra kvällen slutade bättre och så fint att skåla, det ska man göra när man når sina mål. Haha jag känner så igen det där, det var samma när vi flyttade in här till så mycket större än en etta och helt plötsligt kändes det som att bo på hotell, innan man greppade att det var ens hem! 😀 Kör hårt och nej, det är svindyrt att köpa lägenhet om man ska köpa allt nytt samtidigt. Vi beställde våra köksstolar först förra veckan, efter snart fyra år här i läggan för man behöver ju inte bestämma sig om allt på en gång! 😉

  • dixiwonderland
   Författare
   21 juni, 2023 / 07:05

   Vi har ju inte så mycket val angående att köpa nytt då vi aldrig har haft de möblerna tidigare som vi köper nu 😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.