1   22
6   31
1   16
8   25
7   29
1   19
4   31
7   24

Första natten i nya lägenheten slutar i tårar

Första natten i nya lägenheten slutar i tårar

Klockan nio igår morgon började vi flytta och vi slet som djur hela dagen lång. Först körde jag och Johan två omgångar med de sista lådorna och sen plockade vi upp Sonny som varit så gullig och erbjudit sig att hjälpa till. Sen var det dags att köra möbler. Vi har inte mycket möbler men som Sonny sa ”Ni har jävligt tunga möbler”. Min älskade garderob väger 90 kg och Johans skrivbord väger 130 kg. Så ja tungt var det.

Första natten i nya lägenheten slutar i tårar

Tre omgångar fick de köra i den fruktansvärda värmen men allt gick bra. Eller ja, jag spydde igår under flytten. På grund av värmen och all stress så hade jag inte ätit på nästan 24 timmar. Så mitt kropp sa ifrån ordentligt igår. När jag hade bäddat klart sängen så tog jag en kall dusch och sedan la jag mig i sängen. Fötterna skrek av smärta. Jag har inte haft så ont i fötterna sen jag hade fyra hundpromenader i rad.

Första natten i nya lägenheten slutar i tårar

Igår kväll bestämde vi oss för att testa diskmaskinen men den lyckan blev kortvarig. När jag gick in i köket för att vattna en växt så märker vi att det är blött på golvet. Tittar mot diskmaskinen och ser att det är en massa vatten där också. Vi ringer Jonas och Marie för att be om hjälp. Sen blev det en massa samtal till styrelsen, vårt försäkringsbolag, den tidigare ägaren (som har installerat diskmaskinen). Här bryter jag ihop. Veckor av stress, fruktansvärt mycket motgångar med lägenheten och ont i kroppen gjorde att nu rann bägaren över.

Jag ringer mamma men hon kan knappt höra vad jag säger för jag bara gråter och gråter. Bilden som jag hade målat upp i mitt huvud om hur de skulle vara att bo här gick sönder i tusen bitar. Jag vet inte hur mycket mer jag orkar. Jag skulle verkligen behöva få varva ner för denna stressen är uppenbarligen inte bra för mig med tanke på att jag spydde igår. Idag håller vi på och försöker få ordning på kaoset. Jonas och Marie ska komma förbi för att se om de kan hjälpa oss med diskmaskinen.

Dela

6 Kommentarer

 1. 18 juni, 2023 / 12:09

  Nej vad jobbigt! Hoppas det löser sig snart 🙂

  • dixiwonderland
   Författare
   18 juni, 2023 / 18:52

   Det är fixat nu. Var inte ett så stort fel som tur var 🙂

 2. 18 juni, 2023 / 20:44

  Åh, jag kan förstå din uppgivenhet när diskmaskinen läckte efter en alltför lång dag som förekommits av mycket stress och dålig kost. Heja er som tog er igenom det. Hoppas att du snart återfinner glädjen i att ha flyttat in i en så fin lägenhet!
  Kram

  • dixiwonderland
   Författare
   18 juni, 2023 / 21:15

   Det var verkligen ingen rolig kväll igår 🙁 Men idag har problemet blivit löst och vi har även fått ordning på kaoset så det känns jätte skönt nu 😊

 3. 19 juni, 2023 / 22:18

  Ohh det har hänt oss oxå med diskmaskinen och skönt att det var lättfixat för er. Hoppas innerligt att ni får börja njuta nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.